APA 6th Edition Markeš, M. (1952). Trapist - soljenje. Mljekarstvo, 2 (5), 13-15. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50359
MLA 8th Edition Markeš, Matej. "Trapist - soljenje." Mljekarstvo, vol. 2, br. 5, 1952, str. 13-15. https://hrcak.srce.hr/50359. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Markeš, Matej. "Trapist - soljenje." Mljekarstvo 2, br. 5 (1952): 13-15. https://hrcak.srce.hr/50359
Harvard Markeš, M. (1952). 'Trapist - soljenje', Mljekarstvo, 2(5), str. 13-15. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50359 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Markeš M. Trapist - soljenje. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 22.01.2021.];2(5):13-15. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50359
IEEE M. Markeš, "Trapist - soljenje", Mljekarstvo, vol.2, br. 5, str. 13-15, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50359. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Sir se soli radi toga da postane ukusniji i trajniji. Osim toga soljenjem možemo utjecati na djelatnost mikroba u siru, i time regulirati zrenje.