APA 6th Edition Stević, B. (1952). Protiv primitivizma u našem mljekarstvu. Mljekarstvo, 2 (8), 12-15. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50409
MLA 8th Edition Stević, Bogoje. "Protiv primitivizma u našem mljekarstvu." Mljekarstvo, vol. 2, br. 8, 1952, str. 12-15. https://hrcak.srce.hr/50409. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Stević, Bogoje. "Protiv primitivizma u našem mljekarstvu." Mljekarstvo 2, br. 8 (1952): 12-15. https://hrcak.srce.hr/50409
Harvard Stević, B. (1952). 'Protiv primitivizma u našem mljekarstvu', Mljekarstvo, 2(8), str. 12-15. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50409 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Stević B. Protiv primitivizma u našem mljekarstvu. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 28.01.2021.];2(8):12-15. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50409
IEEE B. Stević, "Protiv primitivizma u našem mljekarstvu", Mljekarstvo, vol.2, br. 8, str. 12-15, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50409. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Mljekarska nauka je davno otkrila prave uzroke dobre kvalitete nekih jako poznatih vrsta sireva, maslaca ili drugih mliječnih proizvoda, iako su mljekarski majstori svoja iskustva u tom pogledu čuvali kao najveću tajnu.