APA 6th Edition Markeš, M. (1952). Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka. Mljekarstvo, 2 (8), 19-20. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/50412
MLA 8th Edition Markeš, Matej. "Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka." Mljekarstvo, vol. 2, br. 8, 1952, str. 19-20. https://hrcak.srce.hr/50412. Citirano 03.03.2021.
Chicago 17th Edition Markeš, Matej. "Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka." Mljekarstvo 2, br. 8 (1952): 19-20. https://hrcak.srce.hr/50412
Harvard Markeš, M. (1952). 'Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka', Mljekarstvo, 2(8), str. 19-20. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/50412 (Datum pristupa: 03.03.2021.)
Vancouver Markeš M. Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1952 [pristupljeno 03.03.2021.];2(8):19-20. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50412
IEEE M. Markeš, "Uspjesi novih mljekara u podizanju kvalitete mlijeka", Mljekarstvo, vol.2, br. 8, str. 19-20, 1952. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/50412. [Citirano: 03.03.2021.]
Sažetak Tvornice mliječnog praška u Osijeku i Županji imale su u početku svog rada vrlo ozbiljnih poteškoća s patvaračima mlijeka. Tako je Županjska tvornica mliječnog praška isprva dobivala mlijeko s dnevnim prosjekom od 2,8% masti, a bilo je sela, koja su imala dnevni prosjek masti u mlijeku čak i ispod 2,3%. Mjesec dana nakon puštanja u pogon tvornica je već dobivala mlijeko sa prosječno 3,4% masti.