hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca

Silvija Miletić ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (184 KB) str. 151-152 preuzimanja: 686* citiraj
APA 6th Edition
Miletić, S. (1957). Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca. Mljekarstvo, 7 (7), 151-152. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57660
MLA 8th Edition
Miletić, Silvija. "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca." Mljekarstvo, vol. 7, br. 7, 1957, str. 151-152. https://hrcak.srce.hr/57660. Citirano 28.11.2021.
Chicago 17th Edition
Miletić, Silvija. "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca." Mljekarstvo 7, br. 7 (1957): 151-152. https://hrcak.srce.hr/57660
Harvard
Miletić, S. (1957). 'Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca', Mljekarstvo, 7(7), str. 151-152. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57660 (Datum pristupa: 28.11.2021.)
Vancouver
Miletić S. Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 28.11.2021.];7(7):151-152. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57660
IEEE
S. Miletić, "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca", Mljekarstvo, vol.7, br. 7, str. 151-152, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57660. [Citirano: 28.11.2021.]

Sažetak
Okus i aroma mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i živežnih namirnica uopće, neobično su važna svojstva, jer o njima ovisi hoće li potrošač prihvatiti proizvode, bez obzira na njihovu hranjivu vrijednost i ostala svojstva.

Ključne riječi
maslac; okus i aroma; hranjiva vrijednost

Hrčak ID: 57660

URI
https://hrcak.srce.hr/57660

Posjeta: 924 *