APA 6th Edition Miletić, S. (1957). Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca. Mljekarstvo, 7 (7), 151-152. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/57660
MLA 8th Edition Miletić, Silvija. "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca." Mljekarstvo, vol. 7, no. 7, 1957, pp. 151-152. https://hrcak.srce.hr/57660. Accessed 7 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition Miletić, Silvija. "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca." Mljekarstvo 7, no. 7 (1957): 151-152. https://hrcak.srce.hr/57660
Harvard Miletić, S. (1957). 'Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca', Mljekarstvo, 7(7), pp. 151-152. Available at: https://hrcak.srce.hr/57660 (Accessed 07 March 2021)
Vancouver Miletić S. Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [cited 2021 March 07];7(7):151-152. Available from: https://hrcak.srce.hr/57660
IEEE S. Miletić, "Kako ćemo popraviti okus i aromu maslaca", Mljekarstvo, vol.7, no. 7, pp. 151-152, 1957. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/57660. [Accessed: 07 March 2021]
Abstracts Okus i aroma mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i živežnih namirnica uopće, neobično su važna svojstva, jer o njima ovisi hoće li potrošač prihvatiti proizvode, bez obzira na njihovu hranjivu vrijednost i ostala svojstva.