APA 6th Edition Sabadoš, D. (1957). Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo, 7 (12), 265-269. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57717
MLA 8th Edition Sabadoš, Dimitrije. "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva." Mljekarstvo, vol. 7, br. 12, 1957, str. 265-269. https://hrcak.srce.hr/57717. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Sabadoš, Dimitrije. "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva." Mljekarstvo 7, br. 12 (1957): 265-269. https://hrcak.srce.hr/57717
Harvard Sabadoš, D. (1957). 'Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva', Mljekarstvo, 7(12), str. 265-269. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57717 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Sabadoš D. Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [pristupljeno 22.01.2021.];7(12):265-269. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57717
IEEE D. Sabadoš, "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva", Mljekarstvo, vol.7, br. 12, str. 265-269, 1957. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57717. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Djelovanje mikroorganizama poznato je širokoj mljekarskoj praksi najčešće po »kvarenju« mlijeka, koje se sabire za snabdijevanje gradova, i po poteškoćama da se sačuva kvaliteta mlijeka. U tu svrhu primjenjuju se u konzumnom mljekarstvu razni načini borbe protiv mikroorganizama.