hrcak mascot   Srce   HID

Professional paper

Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva

Dimitrije Sabadoš ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Fulltext: croatian, pdf (996 KB) pages 265-269 downloads: 257* cite
APA 6th Edition
Sabadoš, D. (1957). Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo, 7 (12), 265-269. Retrieved from https://hrcak.srce.hr/57717
MLA 8th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva." Mljekarstvo, vol. 7, no. 12, 1957, pp. 265-269. https://hrcak.srce.hr/57717. Accessed 3 Mar. 2021.
Chicago 17th Edition
Sabadoš, Dimitrije. "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva." Mljekarstvo 7, no. 12 (1957): 265-269. https://hrcak.srce.hr/57717
Harvard
Sabadoš, D. (1957). 'Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva', Mljekarstvo, 7(12), pp. 265-269. Available at: https://hrcak.srce.hr/57717 (Accessed 03 March 2021)
Vancouver
Sabadoš D. Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva. Mljekarstvo [Internet]. 1957 [cited 2021 March 03];7(12):265-269. Available from: https://hrcak.srce.hr/57717
IEEE
D. Sabadoš, "Bivalentna ementalska kultura i rezultati njene primjene u proizvodnji tvrdih sireva", Mljekarstvo, vol.7, no. 12, pp. 265-269, 1957. [Online]. Available: https://hrcak.srce.hr/57717. [Accessed: 03 March 2021]

Abstracts
Djelovanje mikroorganizama poznato je širokoj mljekarskoj praksi najčešće po »kvarenju« mlijeka, koje se sabire za snabdijevanje gradova, i po poteškoćama da se sačuva kvaliteta mlijeka. U tu svrhu primjenjuju se u konzumnom mljekarstvu razni načini borbe protiv mikroorganizama.

Keywords
kvarenje mlijeka; mikroorganizmi; sirarstvo

Hrčak ID: 57717

URI
https://hrcak.srce.hr/57717

Visits: 450 *