APA 6th Edition Miletić, S. (1958). Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta. Mljekarstvo, 8 (12), 265-269. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/57735
MLA 8th Edition Miletić, Sivija. "Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta." Mljekarstvo, vol. 8, br. 12, 1958, str. 265-269. https://hrcak.srce.hr/57735. Citirano 20.01.2021.
Chicago 17th Edition Miletić, Sivija. "Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta." Mljekarstvo 8, br. 12 (1958): 265-269. https://hrcak.srce.hr/57735
Harvard Miletić, S. (1958). 'Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta', Mljekarstvo, 8(12), str. 265-269. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/57735 (Datum pristupa: 20.01.2021.)
Vancouver Miletić S. Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta. Mljekarstvo [Internet]. 1958 [pristupljeno 20.01.2021.];8(12):265-269. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57735
IEEE S. Miletić, "Mikrobiološki sastav i kvalitet maslaca zagrebačkog tržišta", Mljekarstvo, vol.8, br. 12, str. 265-269, 1958. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/57735. [Citirano: 20.01.2021.]
Sažetak Rezultati radova o utjecaju mikrobiološkog sastava maslaca na njegov kvalitet nisu na postavljeno pitanje dali određene odgovore. Često su ti odgovori čak i posve protivrječni. Međutim Hietaranta smatra, da je neodređenost rezultata radova na proučavanju utjecaja mikroflore maslaca na njegov kvalitet razumljiva, jer je nepotpuno poznavanje promjena maslaca izazvanih mikrobiološkom aktivnošću, a nepotpuno je i znanje o tome, u kome je opsegu povezana mikrobiološka aktivnost i kemijske promjene maslaca.