APA 6th Edition Kovač, I. (1958). Kako proizvodimo kazein?. Mljekarstvo, 8 (2), 43-44. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/64763
MLA 8th Edition Kovač, Ivan. "Kako proizvodimo kazein?." Mljekarstvo, vol. 8, br. 2, 1958, str. 43-44. https://hrcak.srce.hr/64763. Citirano 16.01.2021.
Chicago 17th Edition Kovač, Ivan. "Kako proizvodimo kazein?." Mljekarstvo 8, br. 2 (1958): 43-44. https://hrcak.srce.hr/64763
Harvard Kovač, I. (1958). 'Kako proizvodimo kazein?', Mljekarstvo, 8(2), str. 43-44. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/64763 (Datum pristupa: 16.01.2021.)
Vancouver Kovač I. Kako proizvodimo kazein?. Mljekarstvo [Internet]. 1958 [pristupljeno 16.01.2021.];8(2):43-44. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/64763
IEEE I. Kovač, "Kako proizvodimo kazein?", Mljekarstvo, vol.8, br. 2, str. 43-44, 1958. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/64763. [Citirano: 16.01.2021.]
Sažetak Kazein služi u industrijske svrhe, pa radi toga proizvođači smatraju da kod pripreme nije potrebno naročito paziti na higijenu. Kod nas se kazein često proizvodi, a da se prethodno i ne ispita % masti ni kiselost u obranom mlijeku, ni u sirutki, i zrno se u kotlu propisno ne suši, dovoljno se ne pere i ne pazi na kakvoću vode, pa zato često njegova kvaliteta ne odgovara.