APA 6th Edition Konjajev, A. (1960). Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje. Mljekarstvo, 10 (2), 34-36. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65328
MLA 8th Edition Konjajev, Aleksandar. "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje." Mljekarstvo, vol. 10, br. 2, 1960, str. 34-36. https://hrcak.srce.hr/65328. Citirano 22.01.2021.
Chicago 17th Edition Konjajev, Aleksandar. "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje." Mljekarstvo 10, br. 2 (1960): 34-36. https://hrcak.srce.hr/65328
Harvard Konjajev, A. (1960). 'Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje', Mljekarstvo, 10(2), str. 34-36. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65328 (Datum pristupa: 22.01.2021.)
Vancouver Konjajev A. Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 22.01.2021.];10(2):34-36. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65328
IEEE A. Konjajev, "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje", Mljekarstvo, vol.10, br. 2, str. 34-36, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65328. [Citirano: 22.01.2021.]
Sažetak Na terenu se nažalost nedovoljno iskorištava hlađenje kao sredstvo kojim uspješno zadržavamo rast mikroorganizama. Zato je baš nedovoljno hlađenje često glavni uzrok slabe kvalitete i slabe održivosti mlijeka, koje dolazi u mljekare.