hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje

Aleksandar Konjajev ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (403 KB) str. 34-36 preuzimanja: 248* citiraj
APA 6th Edition
Konjajev, A. (1960). Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje. Mljekarstvo, 10 (2), 34-36. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65328
MLA 8th Edition
Konjajev, Aleksandar. "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje." Mljekarstvo, vol. 10, br. 2, 1960, str. 34-36. https://hrcak.srce.hr/65328. Citirano 05.03.2021.
Chicago 17th Edition
Konjajev, Aleksandar. "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje." Mljekarstvo 10, br. 2 (1960): 34-36. https://hrcak.srce.hr/65328
Harvard
Konjajev, A. (1960). 'Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje', Mljekarstvo, 10(2), str. 34-36. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65328 (Datum pristupa: 05.03.2021.)
Vancouver
Konjajev A. Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 05.03.2021.];10(2):34-36. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65328
IEEE
A. Konjajev, "Potreba naglog hlađenja mlijeka na mjestu proizvodnje", Mljekarstvo, vol.10, br. 2, str. 34-36, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65328. [Citirano: 05.03.2021.]

Sažetak
Na terenu se nažalost nedovoljno iskorištava hlađenje kao sredstvo kojim uspješno zadržavamo rast mikroorganizama. Zato je baš nedovoljno hlađenje često glavni uzrok slabe kvalitete i slabe održivosti mlijeka, koje dolazi u mljekare.

Ključne riječi
hlađenje mlijeka; mikroorganizmi; kvaliteta mlijeka

Hrčak ID: 65328

URI
https://hrcak.srce.hr/65328

Posjeta: 442 *