hrcak mascot   Srce   HID

Stručni rad

Proizvodnja kondenziranog mlijeka

Marija Crnobori ; Hrvatska mljekarska udruga, Ilica 31/III, Zagreb

Puni tekst: hrvatski, pdf (435 KB) str. 125-128 preuzimanja: 450* citiraj
APA 6th Edition
Crnobori, M. (1960). Proizvodnja kondenziranog mlijeka. Mljekarstvo, 10 (6), 125-128. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65394
MLA 8th Edition
Crnobori, Marija. "Proizvodnja kondenziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 10, br. 6, 1960, str. 125-128. https://hrcak.srce.hr/65394. Citirano 08.12.2021.
Chicago 17th Edition
Crnobori, Marija. "Proizvodnja kondenziranog mlijeka." Mljekarstvo 10, br. 6 (1960): 125-128. https://hrcak.srce.hr/65394
Harvard
Crnobori, M. (1960). 'Proizvodnja kondenziranog mlijeka', Mljekarstvo, 10(6), str. 125-128. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65394 (Datum pristupa: 08.12.2021.)
Vancouver
Crnobori M. Proizvodnja kondenziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 08.12.2021.];10(6):125-128. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65394
IEEE
M. Crnobori, "Proizvodnja kondenziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.10, br. 6, str. 125-128, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65394. [Citirano: 08.12.2021.]

Sažetak
Pod kondenziranim mlijekom razumijevamo zgusnuto mlijeko, kojemu se u svrhu konzerviranja dodaje šećer. Evaporirano mlijeko, za razliku od kondenziranog, proizvodi se bez dodatka šećera.

Ključne riječi
mlijeko; kondenzirano mlijeko; konzerviranje

Hrčak ID: 65394

URI
https://hrcak.srce.hr/65394

Posjeta: 1.570 *