APA 6th Edition Crnobori, M. (1960). Proizvodnja kondenziranog mlijeka. Mljekarstvo, 10 (6), 125-128. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65394
MLA 8th Edition Crnobori, Marija. "Proizvodnja kondenziranog mlijeka." Mljekarstvo, vol. 10, br. 6, 1960, str. 125-128. https://hrcak.srce.hr/65394. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Crnobori, Marija. "Proizvodnja kondenziranog mlijeka." Mljekarstvo 10, br. 6 (1960): 125-128. https://hrcak.srce.hr/65394
Harvard Crnobori, M. (1960). 'Proizvodnja kondenziranog mlijeka', Mljekarstvo, 10(6), str. 125-128. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65394 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Crnobori M. Proizvodnja kondenziranog mlijeka. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 28.01.2021.];10(6):125-128. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65394
IEEE M. Crnobori, "Proizvodnja kondenziranog mlijeka", Mljekarstvo, vol.10, br. 6, str. 125-128, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65394. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Pod kondenziranim mlijekom razumijevamo zgusnuto mlijeko, kojemu se u svrhu konzerviranja dodaje šećer. Evaporirano mlijeko, za razliku od kondenziranog, proizvodi se bez dodatka šećera.