APA 6th Edition Reven, M. (1960). Topljenje sira. Mljekarstvo, 10 (6), 133-136. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65397
MLA 8th Edition Reven, Marija. "Topljenje sira." Mljekarstvo, vol. 10, br. 6, 1960, str. 133-136. https://hrcak.srce.hr/65397. Citirano 24.01.2021.
Chicago 17th Edition Reven, Marija. "Topljenje sira." Mljekarstvo 10, br. 6 (1960): 133-136. https://hrcak.srce.hr/65397
Harvard Reven, M. (1960). 'Topljenje sira', Mljekarstvo, 10(6), str. 133-136. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65397 (Datum pristupa: 24.01.2021.)
Vancouver Reven M. Topljenje sira. Mljekarstvo [Internet]. 1960 [pristupljeno 24.01.2021.];10(6):133-136. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65397
IEEE M. Reven, "Topljenje sira", Mljekarstvo, vol.10, br. 6, str. 133-136, 1960. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65397. [Citirano: 24.01.2021.]
Sažetak U Jugoslaviji je kvaliteta topljenog sira vrlo različita. Uzrok tome je što ne obraćamo dovoljno pažnje na sirovinu (sir) za topljenje i dodavanju emulgatora. Nije svejedno, da li raspolažemo mladim ili starim sirom za topljenje. Isto tako nije svejedno da li za sve vrste sireva upotrebljavamo iste vrste emulgatora.