APA 6th Edition Zdanovski, N. (1959). Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila. Mljekarstvo, 9 (6), 125-128. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/65984
MLA 8th Edition Zdanovski, Nikola. "Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila." Mljekarstvo, vol. 9, br. 6, 1959, str. 125-128. https://hrcak.srce.hr/65984. Citirano 26.01.2021.
Chicago 17th Edition Zdanovski, Nikola. "Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila." Mljekarstvo 9, br. 6 (1959): 125-128. https://hrcak.srce.hr/65984
Harvard Zdanovski, N. (1959). 'Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila', Mljekarstvo, 9(6), str. 125-128. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/65984 (Datum pristupa: 26.01.2021.)
Vancouver Zdanovski N. Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila. Mljekarstvo [Internet]. 1959 [pristupljeno 26.01.2021.];9(6):125-128. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65984
IEEE N. Zdanovski, "Ocjenjivanje mliječnih proizvoda s pomoću osjetila", Mljekarstvo, vol.9, br. 6, str. 125-128, 1959. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/65984. [Citirano: 26.01.2021.]
Sažetak U ovom članku se nećemo osvrtati na organizacionu i tehničku stranu ocjenjivanja mliječnih proizvoda, s kojom se čitalac upoznao u prošlom broju Mljekarstva, nego ćemo se uglavnom ograničiti na prikaz uloge osjetila (organa), koja nam služe kod ocjenjivanja, a to su okus i njuh (na jeziku i u nosnoj sluznici), pa vid (oko).