APA 6th Edition Petričić, A. (1962). Uvođenje Dagano sira. Mljekarstvo, 12 (2), 34-36. Preuzeto s https://hrcak.srce.hr/66688
MLA 8th Edition Petričić, Ante. "Uvođenje Dagano sira." Mljekarstvo, vol. 12, br. 2, 1962, str. 34-36. https://hrcak.srce.hr/66688. Citirano 28.01.2021.
Chicago 17th Edition Petričić, Ante. "Uvođenje Dagano sira." Mljekarstvo 12, br. 2 (1962): 34-36. https://hrcak.srce.hr/66688
Harvard Petričić, A. (1962). 'Uvođenje Dagano sira', Mljekarstvo, 12(2), str. 34-36. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/66688 (Datum pristupa: 28.01.2021.)
Vancouver Petričić A. Uvođenje Dagano sira. Mljekarstvo [Internet]. 1962 [pristupljeno 28.01.2021.];12(2):34-36. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66688
IEEE A. Petričić, "Uvođenje Dagano sira", Mljekarstvo, vol.12, br. 2, str. 34-36, 1962. [Online]. Dostupno na: https://hrcak.srce.hr/66688. [Citirano: 28.01.2021.]
Sažetak Na području države Michigan pristupilo se proizvodnji novog švicarskog tipa sira pod nazivom dagano, koji je vrlo privlačan zbog ugodne arome po lješnjacima i kratkog razdoblja zrenja. Potrošači su se o njemu izjasnili vrlo povoljno u pokusima koji su provedeni u ograničenom opsegu.