hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 6 No. 1
Datum izdavanja: srpanj 2014.

Objavljen na Hrčku: 22. 7. 2014.
Sadržaj Puni tekst
Effects of olive scale (Parlatoria oleae (Colvée)) attack on yield, quality and fatty acid profile of virgin olive oil (str.1-6) engleskipdf 335 KB
Karolina Brkić Bubola, M. Krapac, Barbara Sladonja
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of the extraction solvent on the oleuropein content and antioxidant properties of olive leaf (cv. Oblica, Lastovka and Levantinka) extracts (str.7-14) engleskipdf 440 KB
Ivana Generalić Mekinić, M. Gotovac, Danijela Skroza, I. Ljubenkov, F. Burčul, Višnja Katalinić
Izvorni znanstveni članak
 
Phenolic compounds and antioxidant activity in red fruits produced in organic farming (str.15-26) engleskipdf 668 KB
Raquel P. F. Guiné, Susana M. A. Soutinho, F. J. Gonçalves
Izvorni znanstveni članak
 
Optimization of walnut oil production (str.27-35) engleskipdf 836 KB
Stela Jokić, T. Moslavac, Andreja Bošnjak, K. Aladić, Marina Rajić, M. Bilić
Izvorni znanstveni članak
 
Biscuit making potentials of flours from wheat and plantain at different stages of ripeness (str.36-42) engleskipdf 346 KB
S. A. Oyeyinka, A. T. Oyeyinka, O. R. Karim, K. A. Toyeeb, S. J. Olatunde, A. K. Arise
Izvorni znanstveni članak
 
The effect of baking temperature and buckwheat flour addition on the selected properties of wheat bread (str.43-50) engleskipdf 384 KB
A. Selimović, Dijana Miličević, M. Jašić, Amra Selimović, Đurđica Ačkar, Tijana Pešić
Izvorni znanstveni članak
 
Biocatalytic reductions by plant tissue - Green alternative to alcohol production (str.51-60) engleskipdf 459 KB
Dajana Gašo-Sokač, Marija Nujić, Valentina Bušić, Mirna Habuda-Stanić
Pregledni rad
 
Posjeta: 9.940 *