Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 01.09.2014.
  • Objavljen na Hrčku: 01.09.2014.

Sadržaj

Puni tekst

Usporedba linearnog i “piecewise” modela po Weibullu u genetskom vrednovanju bikova za dugovječnost u populaciji simentalske pasmine goveda (str. 141-149)

Nikola Raguž, Sonja Jovanovac, Gábor Mészáros, Johann Sölkner
Izvorni znanstveni članak


Trace elements content in cheese, cream and butter (str. 150-158)

Nina Bilandžić, Marija Sedak, Maja Đokić, Đurđica Božić, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina
Prethodno priopćenje


Influence of ripening time on the amount of certain biogenic amines in rind and core of cow milk Livno cheese (str. 159-169)

Antonela Marijan, Petar Džaja, Tanja Bogdanović, Ines Škoko, Željko Cvetnić, Vesna Dobranić, Nevijo Zdolec, Edin Šatrović, Krešimir Severin
Izvorni znanstveni članak


Preferencije potrošača i sastav livanjskog sira u odnosu na njegova senzorska svojstva (str. 170-177)

Anto Matić, Samir Kalit, Krešimir Salajpal, Stanko Ivanković, Zlatan Sarić
Prethodno priopćenje


Influence of blood serum selenium on udder health in dairy cows (str. 178-185)

Ivana Davidov, Marko R. Cincović, Branislava Belić, Anka Popović Vranješ, Radovan Pejanović, Radojica Đoković, Zoran Ristić, Maja Došenović
Izvorni znanstveni članak


Odnos sustava držanja, indeksa potreba životinja i osobina kravljeg mlijeka (str. 186-194)

Slavča Hristov, Zvonko Zlatanović, Branislav Stanković, Marija Dokmanović, Dušica Ostojić-Andrić, Cvijan Mekić
Izvorni znanstveni članak


Microbiological and chemical characteristics of traditional ewe’s milk cheese from Mariovo region (str. 195-206)

Vesna Levkov, Sonja Srbinovska, Natasha Gjorgovska
Izvorni znanstveni članak


Dosage of starter culture influences gel formation and physico-chemical properties of yoghurt made from zebu milk (str. 207-212)

Olusola A. Olorunnisomo, Adedoyin Saudat Adewumi
Prethodno priopćenje


Posjeta: 20.935 *