Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 17.04.2007.
  • Objavljen na Hrčku: 25.04.2007.

Sadržaj

Puni tekst

The inhibitory activity of Lactic acid bacteria isolated from fresh cow cheese (str. 5-13)

Nevijo Zdolec, Sanja Lazić, Lidija Kozačinski, Mirza Hadžiosmanović, Ivana Filipović
Izvorni znanstveni članak


Production of fresh probiotic cheese with addition of transglutaminase (str. 15-29)

Vinka Radošević, Katarina Tonković, Ljerka Gregurek, Blaženka Kos, Jagoda Šušković
Izvorni znanstveni članak


Staphylococcus aureus in cheese (str. 31-48)

Dubravka Samaržija, Sonja Damjanović, Tomislav Pogačić
Pregledni rad


Lecevacki cheese (str. 49-65)

Siniša Matutinović, Ante Rako, Samir Kalit, Jasmina Havranek
Pregledni rad


Milk yield of some goat breeds in Croatia (str. 67-77)

Boro Mioč, Vesna Pavić, Zdravko Barać, Zvonimir Prpić, Ivan Vnučec
Stručni rad


Posjeta: 30.376 *