hrcak mascot   Srce   HID

Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku,Vol. 4 No. 1
Datum izdavanja: kolovoza 2015.

Objavljen na Hrčku: 15. 10. 2015.
Sadržaj Puni tekst
DETERMINATION OF THE GLYCAEMIC INDEX OF PREPARATIONS FOR SPORTS PERFORMANCE (str.1-10) engleskipdf 361 KB
Dalibor Karas, Ines Banjari, Daniela Čačić Kenjerić
Izvorni znanstveni članak
 
QUANTITATIVE DETERMINATION OF OCHRATOXIN A IN BOTTLED WINE (str.11-15) engleskipdf 303 KB
Valon Durguti, Aneliya Georgieva, Angel Angelov, Zyri Bajrami
Izvorni znanstveni članak
 
PLAVA RIBA – PREDNOSTI ALI I NEKI RIZICI KONZUMIRANJA (str.16-27) hrvatskipdf 602 KB
OILY FISH CONSUMPTION- BENEFITS AND SOME HEALTH RISKS (str.16-27) engleskipdf 602 KB
Mario Nosić, Greta Krešić
Pregledni rad
 
DETERMINATION OF CALCIUM CONTENT IN DIETARY SUPPLEMENTS (str.28-33) engleskipdf 261 KB
Željka R. Marjanović-Balaban, Vesna R. Antunović, Dijana R. Jelić, Tanja M. Živković
Izvorni znanstveni članak
 
MISCONCEPTIONS ABOUT NUTRITIONAL SUPPLEMENTS AND MODERN DISEASES (str.34-47) engleskipdf 1 MB
Goran Nikolić, Dragana Marković
Pregledni rad
 
Physicochemical properties of stiff dough ‘amala’ prepared from plantain (Musa Paradisca) flour and Moringa (Moringa oleifera) leaf powder (str.48-58) engleskipdf 803 KB
Olayinka Karim, Rowland Kayode, Samson Oyeyinka, Adewumi Oyeyinka
Izvorni znanstveni članak
 
THE IMPORTANCE OF PATIENTS KNOWLEDGE AND THEIR FAMILIES ABOUT THE RISK, SYMPTOMS, TREATMENT AND PREVENTION OF TYPE 2 DIABETES (str.59-64) engleskipdf 280 KB
Maida Šljivić Husejnović, Ermina Cilović, Merima Ibišević, Adem Dautbašić, Emira Hublić Dautbašić, Amela Hasanović Gogić, Almedina Karabašić
Izvorni znanstveni članak
 
Prehrana kao uzrok pojave migrene i metode njenog liječenja (str.65-70) hrvatskipdf 250 KB
NUTRITION AS THE CAUSE OF MIGRAINE AND ITS TREATMENT METHODS (str.65-70) engleskipdf 250 KB
Ines Ivanković, Kristina Schultz, Mia Krajina
Stručni rad
 
UTICAJ VISINE TEMPERATURE I REŽIMA TOPLOTNE OBRADE NA PROMIJENU TEHNOLOŠKIH OSOBINA MESA (str.71-80) hrvatskipdf 413 KB
INFLUENCE OF TEMPERATURE AND HEAT TREATMENT PROCEDURE ON THE CHANGE OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF MEAT (str.71-80) engleskipdf 413 KB
Radoslav Grujić, Dragan Vujadinović, Vladimir Tomović, Milan Vukić
Pregledni rad
 
Posjeta: 23.584 *