Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 29.03.2016.
  • Objavljen na Hrčku: 29.03.2016.

Sadržaj

Puni tekst

Application of common packaging materials in the probiotic fresh cheese production (str. 91-98)

Mirela Iličić, Spasenija Milanović, Marijana Carić, Vera Lazić, Eva Lončar, Radomir Malbaša, Katarina Kanurić, Nevena Hromiš
Izvorni znanstveni članak


The effects spicing on quality of mozzarella cheese (str. 112-121)

G. Akarca, A. Çağlar, O. Tomar
Izvorni znanstveni članak


Effects of polymorphisms in DGAT1 and LEP genes on milk traits in Holstein primiparous cows (str. 122-128)

Ján Tomka, Katarína Vašíčková, Marta Oravcová, Miroslav Bauer, Ján Huba, Dušan Vašíček, Dana Peškovičová
Izvorni znanstveni članak


The effect of crude protein in the diet on the quantity and composition of milk in Alpine goats (str. 129-137)

Darija Bendelja Ljoljić, Neven Antunac, Tomislav Mašek, Antun Kostelić, Jasna Pintar
Izvorni znanstveni članak


The composition and properties of jenny milk (str. 138-145)

Željka Cvrtila Fleck, Jelena Sigurnjak, Vanda Siročić, Bela Njari, Miroslav Benić, Jelka Pleadin, Maja Popović, Lidija Kozačinski
Izvorni znanstveni članak


Control of levamisole residues in milk using a validated liquid chromatography-tandem mass spectrometry method (str. 146-153)

Nina Bilandžić, Đurđica Božić Luburić, Božica Solomun Kolanović, Ivana Varenina, Ines Varga
Kratko priopćenje


Aflatoxin M1 contaminations in mouldy cheese (str. 154-159)

Ezgi Özgören, A. Kemal Seçkin
Stručni rad


Posjeta: 20.128 *