Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 31.12.2015.
  • Objavljen na Hrčku: 30.03.2016.

Sadržaj

Puni tekst

(str. 0-0)

Jelka Pleadin, Nina Kudumija, Jadranka Frece, Danijela Petrović, Ksenija Markov
Pregledni rad


Effect of addition of moringa oleifera leaf on the nutritional quality, microbial and sensory properties of spices (str. 91-94)

Mutiat Balogun, Abimbola Arise, Rotimi Arise, Fausat Kolawole, Omomayowa Oyebanji
Izvorni znanstveni članak


Mikrobiološka kvaliteta komercijalnog pekarskog kvasca na hrvatskom tržištu (str. 95-100)

Karla Hanousek - Čiča, Damir Stanzer, Ksenija Markov, Jadranka Frece, Jasna Mrvčić
Izvorni znanstveni članak


General nutrition knowledge among professional soccer players (str. 0-0)

Ivana Dragičević, Zvonimir Šatalić
Izvorni znanstveni članak


Colour stability and antioxidant activity of some berry extracts (str. 115-119)

Suzana Rimac - Brnčić, Marija Badanjak Sabolović, Jana Šic Žlabur, Melita Jelovečki
Stručni rad


The Effect of Low Temperature Storage on the Lipid Composition of Baker's Yeast (str. 0-0)

Tamara Janković, Jelena Kažić, Marijana Matijašević, Ana Ruskaj, Gordana Čanadi Jurešić, Branka Blagović
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 11.877 *