|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: lipnja 2016.
Objavljen na Hrčku: 23. 6. 2016.
Sadržaj |
Puni tekst |
Physicochemical composition and glycemic index of whole grain bread produced from composite flours of quality protein maize and wheat
(str.1-9)
|
engleskipdf 729 KB
|
C. T. Akanbi, A. V. Ikujenlola
Izvorni znanstveni članak
|
|
Effect of fortification of fresh cow milk with coconut milk on the proximate composition and yield of warankashi, a traditional cheese
(str.10-14)
|
engleskipdf 282 KB
|
Mutiat Adebanke Balogun, Fausat Lola Kolawole, J. K. Joseph, Taibat Tunrayo Adebisi, Opeyemi Toyin Ogunleye
Izvorni znanstveni članak
|
|
Nematicidal potential of aqueous extract of Hyptis suaveolens in the management of root-knot nematode, Meloidogyne incognita of some cowpea cultivars
(str.15-19)
|
engleskipdf 216 KB
|
Nkechi Betsy Izuogu, S. A. Abolusoro, L. B. Yakub
Izvorni znanstveni članak
|
|
Effect of treatment by non-thermal plasma jet on the growth of various food spoilage bacteria in superfluous
(str.20-29)
|
engleskipdf 656 KB
|
Tomislava Vukušić, Višnja Stulić, Anet Režek Jambrak, S. Milošević, D. Stanzer, Z. Herceg
Izvorni znanstveni članak
|
|
Organochlorine pesticide residues in poultry meats of Bangladesh
(str.30-33)
|
engleskipdf 184 KB
|
M. Shoeb, Afsana Mahim, M. I. R. Mamun, Nilufar Nahar
Stručni rad
|
|
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY OSIJEK ANNIVERSARY
(str.34-37)
|
engleskipdf 234 KB
|
Vlasta Piližota
Ostalo
|
|
NAJAVA Međunarodni znanstveno-stručni skup XVI. Ružičkini dani
(str.38-39)
|
hrvatskipdf 631 KB
|
ANNOUNCEMENT International Scientific and Professional Conference 16th Ružička Days
(str.38-39)
|
engleskipdf 631 KB
|
Vijest
|
|
NAJAVA 9. međunarodni znanstveno-stručni skup HRANOM DO ZDRAVLJA
(str.40-41)
|
hrvatskipdf 651 KB
|
ANNOUNCEMENT 9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH
(str.40-41)
|
engleskipdf 651 KB
|
Vijest
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|