hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 8 No. 2
Datum izdavanja: prosinac 2016.

Objavljen na Hrčku: 22. 12. 2016.
Sadržaj Puni tekst
Physicochemical, textural and sensory evaluation of reduced-fat mustard sauce formulation prepared with Inulin, Pectin and β-glucan (str.46-52) engleskipdf 640 KB
A. Hosseinvand, Sara Sohrabvandi
Izvorni znanstveni članak
 
Physicochemical properties of food grade acetylated cocoyam (Xanthosoma sagittifolium) starches (str.53-59) engleskipdf 349 KB
A. O. Tijani, Celestina Ibitayo Omohimi, L. O. Sanni, E. K. Oke
Izvorni znanstveni članak
 
Total phenolic and total flavonoid content variability of soybean genotypes in eastern Croatia (str.60-65) engleskipdf 413 KB
Ana Josipović, Rezica Sudar, Aleksandra Sudarić, Vlatka Jurković, Maja Matoša Kočar, Antonela Markulj Kulundžić
Izvorni znanstveni članak
 
Polyphenols and β-glucan interactions through linear adsorption models (str.66-73) engleskipdf 683 KB
Petra Krivak, Š. Ukić, Lidija Jakobek
Izvorni znanstveni članak
 
The impact of some parameters on volatile compounds in hard type cheeses (str.74-82) engleskipdf 596 KB
Iva Boltar, Andreja Čanžek Majhenič, Tjaša Jug, I. Mujić, Stela Jokić, Mojca Bavcon Kralj
Izvorni znanstveni članak
 
Phytochemical composition and radical scavenging activities of watermelon (Citrullus lanatus) seed constituents (str.83-89) engleskipdf 595 KB
Kudirat Titilope Seidu, O. L. Otutu
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of baking and steaming on physicochemical and thermal properties of sweet potato puree preserved by freezing and freeze-drying (str.90-98) engleskipdf 617 KB
A. Lončarić, Bernarda Svrakačić, Nela Nedić Tiban, Mirela Kopjar, Vlasta Piližota
Izvorni znanstveni članak
 
Application of whey protein isolates and zein for the formulation of alginate-based delivery systems encapsulating Ganoderma lucidum polyphenols (str.99-106) engleskipdf 479 KB
Arijana Bušić, Ana Belščak-Cvitanović, Y. Wang, Aleksandra Vojvodić, S. Karlović, I. Špoljarić, G. Mršić, Petra Veršec, Jasmina Vučilovski, Draženka Komes
Izvorni znanstveni članak
 
The influence of plant protein on the properties of dough and the quality of wholemeal spelt bread (str.107-111) engleskipdf 302 KB
Olivera Šimurina, Bojana Filipčev, Zorica Belić, Dubravka Jambrec, Jelena Krulj, Jovana Brkljača, Mladenka Pestorić
Izvorni znanstveni članak
 
Quality of wholemeal wheat bread enriched with green coffee beans (str.112-119) engleskipdf 390 KB
D. Dziki, Urszula Gawlik-Dziki, Renata Różyło, Monika Siastała, D. Kowalczyk
Izvorni znanstveni članak
 
Green technology meets ecotoxicology (str.120-128) engleskipdf 711 KB
Kristina Radošević, Marina Cvjetko Bubalo, I. Slivac, Višnja Gaurina Srček, Ivana Radojčić Redovniković
Stručni rad
 
IZVJEŠĆE s međunarodnog znanstveno-stručnog skupa 16. Ružičkini dani (str.130-131) hrvatskipdf 542 KB
OVERVIEW of the International Scientific and Professional Conference 16th Ružička Days (str.132-133) engleskipdf 540 KB
Ante Jukić
Vijest
 
IZVJEŠĆE s 9. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa HRANOM DO ZDRAVLJA (str.134-135) hrvatskipdf 470 KB
OVERVIEW of the 9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH (str.136-137) engleskipdf 361 KB
Drago Šubarić
Vijest
 
Posjeta: 10.090 *