hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.55 No.3

Datum izdavanja: Srpanj 2005.

Objavljen na Hrčku: 29.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Funkcionalnost izolata i hidrolizata proteina sirutke (str.171-184) hrvatskipdf 372 KB
Functionality of whey protein isolates and hydrolyzed whey proteins (str.171-184)  
Zoran Herceg, Vesna Lelas, Greta Krešić, Anet Režek
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj dušične gnojidbe i zrelosti tratine na prinos i grupni floristički sastav travnjaka (str.185-202) hrvatskipdf 510 KB
The effect of nitrogen fertilization and stage of maturity at harvest on grassland productivity and botanical composition (str.185-202)  
Josip Leto, Mladen Knežević, Krešimir Bošnjak, Goran Perčulija, Marina Vranić, Hrvoje Kutnjak
Izvorni znanstveni članak
 
Pirotski kačkavalj (str.203-213) hrvatskipdf 281 KB
Pirotski kachkaval (str.203-213)  
Zora Mijačević, Snežana Bulajić, Tatjana Božić, Gordana Niketić
Izvorni znanstveni članak
 
Serum proteini - osobine i mogućnost primjene  
Whey proteins-Properties and Possibility of Application (str.215-233) engleskipdf 643 KB
Snežana Jovanović, Miroljub Barać, Ognjen Maćej
Recenzija, Prikaz
 
Praćenje oksidacione stabilnosti masti maslaca i kravljeg masla diferencijalnom skenirajućom kalorimetrijom (DSC) (str.235-243) hrvatskipdf 322 KB
Monitoring of butter and animal fat oxidation stability by differential scanning calorimetry (DSC) (str.235-243)  
Jasminka Sadadinović, Snežana Mičević, Nusreta Đonlagić, Ramzija Topčagić, Zumra Berbić
Izlaganje sa skupa
 
Posjeta: 24.038 *