hrcak mascot   Srce   HID

Stočarstvo : Časopis za unapređenje stočarstva,Vol. 53 No. 4
Datum izdavanja: kolovoz 1999.

Objavljen na Hrčku: 28. 3. 2017.
Sadržaj Puni tekst
HOĆE LI UZGAJANJE ŽIVOTINJA POSTATI BIOTEHNOLOGIJA? (str.243-249) hrvatskipdf 3 MB
WILL ANIMAL BREEDING BECOME A BIOTECHNOLOGY? (str.243-249)  
Grahame Bulfield
Izlaganje sa skupa
 
KAKVOĆA ŽIVOTINJSKE PROIZVODNJE I ŽIVOTINJSKI PROIZVODI U SLOVENIJI (str.251-263) hrvatskipdf 5 MB
QUALITY OF ANIMAL PRODUCTION AND ANIMAL PRODUCTS IN SLOVENIA (str.251-263)  
M. Čepon, S. Čepin, C. Varga
Izlaganje sa skupa
 
ČIMBENICI KOJI UTJEČU NA KONKURENTNOST MAĐARSKIH POLJOPRIVREDNIH I SEOSKIH PODRUČJA PRIJE PRISTUPANJA U EU (str.265-273) hrvatskipdf 4 MB
FACTORS INFLUENCING THE COMPETITIVENESS OF HUNGARIAN AGRICULTURE AND RURAL AREAS PRIOR TO JOINING THE EU (str.265-273)  
G. Juhász, G. Kemény, A. Máthé
Izlaganje sa skupa
 
EKONOMSKI ASPEKTI SLOVENSKE STOČARSKE PROIZVODNJE U OKOLINI KOJA SE MIJENJA (str.275-287) hrvatskipdf 5 MB
ECONOMIC ASPECTS OF SLOVENE LIVESTOCK PRODUCTION IN CHANGING ENVIRONMENT (str.275-287)  
Stane Kavčić
Izlaganje sa skupa
 
PREDNOSTI UPORABNOG KRIŽANJA U PROIZVODNJI GOVEĐEG MESA U HRVATSKOJ (str.289-298) hrvatskipdf 4 MB
AVANTAGES OF THE APPLIED CROSSBREEDING IN THE PRODUCTION OF BEEF IN CROATIA (str.289-298)  
Ante Ivanković
Stručni rad
 
OSOBITOSTI ANATOMSKE GRAĐE VIMENA KOBILA, TE KEMIJSKO-FIZIKALNA I MIKROBIOLOŠKA SVOJSTVA KOBILJEG MLIJEKA (str.299-312) hrvatskipdf 5 MB
CHARACHERISTICS OF THE ANATOMICAL UDDER STRUCTURE AND CHEMICAL, PHISICAL AND MICROBIOLOGICAL PROPERTIES OF MARE MILK (str.299-312)  
Miljenko Ernoić
Stručni rad
 
Posjeta: 743 *