hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.55 No.2

Datum izdavanja: Travanj 2005.

Objavljen na Hrčku: 29.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Mogućnost obogaćivanja pjenastih mliječnih proizvoda dodatkom proteina sirutke obrađenih visokim tlakom (str.83-59)  
Possibility of nutritional enrichment of whipped dairy products with whey proteins treated with high pressure (str.83-99) engleskipdf 1 MB
Greta Krešić, Vesna Lelas, Zoran Herceg
Izvorni znanstveni članak
 
Sastav masnih kiselina majčinog mlijeka i pripravaka dječje hrane (str.101-112) hrvatskipdf 464 KB
Fatty acid composition of human milk and infant formulas (str.101-112)  
Ivančica Delaš, Tanja Kaćunko, Jasna Beganović, Frane Delaš
Izvorni znanstveni članak
 
Promjena udjela masnih kiselina tijekom fermentacije kozjeg i kravljeg mlijeka ABT-2 kulturom (str.113-124) hrvatskipdf 502 KB
Alteration of fatty acids content during cow's and goat's milk fermentation with ABT-2 culture (str.113-124)  
Vedran Slačanac, Jovica Hardi, Hrvoje Pavlović, Mato Vlainić, Mirela Lučan
Izvorni znanstveni članak
 
Točka ledišta mlijeka visokoproizvodnih mliječnih krava (str.125-138) hrvatskipdf 400 KB
Freezing point of milk in a herd of high yielding dairy cows (str.125-138)  
Slavica Golc Teger, Andrej Lavrenčić, Aša Grahelj
Izvorni znanstveni članak
 
Osiguranje kvalitete rezultata analiza analitičkih mljekarskih laboratorija (str.139-153) hrvatskipdf 348 KB
Quality assurance for analitical dairy laboratories (str.139-153)  
Šimun Zamberlin, Neven Antunac, Dubravka Samaržija, Iva Horvat, Nataša Mikulec, Zrinka Kuliš
Stručni rad
 
Posjeta: 12.184 *