Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 12.01.2004.
  • Objavljen na Hrčku: 29.03.2006.

Sadržaj

Puni tekst

Imunomodulacijski učinak Lactobacillus rhamnosus GG iz svježeg posnog sira "BioAktiv LGG" (str. 5-18)

Stjepan Mahnet, Slavko Kirin, Blaženka Kos, Jadranka Frece, Jagoda Šušković
Izvorni znanstveni članak


Productivity and chemical composition of milk of East friesian ewes (str. 19-26)

Boro Mioč, Neven Antunac, Manuel Čičko, Vesna Pavić, Zdravko Barać, Velimir Sušić
Izvorni znanstveni članak


The influence of molasses addition on the kinetics of alcoholic fermentation of whey using Kluyveromyces marxianus yeast (str. 27-38)

Damir Stanzer, Slobodan Grba, Vesna Stehlik-Tomas, Jasna Mrvčić
Izvorni znanstveni članak


Determination of total bacterial count in raw milk by flow cytometry (str. 39-51)

Dubravka Samaržija, Neven Antunac, Tomislav Pogačić, Sanja Sikora
Pregledni rad


Production and quality of yoghurt in dairy industry Zenica (str. 53-67)

Sonja Bijeljac, Hajrudin Skender, Zlatan Sarić
Stručni rad


Posjeta: 21.698 *