Sadržaj |
Puni tekst |
STICANJE KVALIFIKACIJA U TURIZMU - izazov obrazovanju i daljnjoj izobrazbi
|
|
QUALIFIZIERUNG IM TOURISMUS - eine Herausforderung für Aus- und Weiterbildung
(str.1-12)
|
njemačkipdf 3 MB
|
Claudia Daurer
Pregledni rad
|
|
PONUDA I POTRAŽNJA KVALIFICIRANIH TURISTIČKIH RADNIKA NA TRŽIŠTU RADA
|
|
THE DEMAND AND SUPPLY OF QUALIFIED EMPLOYEES OF TOURISM ON THE JOB MARKET
(str.13-19)
|
engleskipdf 2 MB
|
Milota Vetrakova
Prethodno priopćenje
|
|
THE INFLUENCE OF EDUCATION ON THE FEATURES OF MANAGERIAL DECISION-MAKING IN THE CROATIAN HOSPITALITY TRADE
|
|
UTJECAJ OBRAZOVANJA NA ZNAČAJKE ODLUČIVANJA MENADŽERA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE
(str.21-34)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Igor Brajdić
Prethodno priopćenje
|
|
TOURISM DEVELOPMENT AND EDUCATION SYSTEM IN CROATIA
|
|
RAZVOJ TURIZMA I SUSTAVA OBRAZOVANJA U HRVATSKOJ
(str.35-48)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Vinka Cetinski, Ines Cerović Milohnić
Pregledni rad
|
|
PRACTICAL TRAINING OF STUDENTS IN THE HIGHER EDUCATIONAL SYSTEM OF TOURIST AND HOTEL MANAGERS
|
|
PRAKTIČNA NASTAVA STUDENATA U SUSTAVU VISOKOŠKOLSKOG OBRAZOVANJA ZA TURISTIČKE I HOTELSKE MENADŽERE
(str.49-62)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Vlado Galičić
Stručni rad
|
|
IMPORTANCE OF FOREIGN LANGUAGE FOR SPECIFIC PURPOSES IN TOURISM AND HOSPITALITY INDUSTRY
|
|
ZNAČENJE STRANOG JEZIKA STRUKE KOD KADROVA U TURIZMU I HOTELIJERSTVU
(str.63-72)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Dolores Miškulin Čubrić
Pregledni rad
|
|
KVALITETA SVEUČILIŠNOG OBRAZOVANJA ZA TURIZAM
|
|
QUALITY OF UNIVERSITY’S TOURISM EDUCATION
(str.73-84)
|
engleskipdf 3 MB
|
Milena Peršić
Pregledni rad
|
|
KADROVSKI RAZVOJ I MENADŽMENT U TURIZMU
|
|
PERSONNEL DEVELOPMENT AND MANAGEMENT IN TOURISM
(str.85-100)
|
engleskipdf 5 MB
|
Vidoje Vujić
Stručni rad
|
|
ČIMBENICI KVALITETE IZLOŽBENOG PROSTORA - RAZVOJ NOVOG MJERILA
|
|
FACTORS OF QUALITY OF THE EXHIBITION STAND - DEVELOPING A NEW YARDSTICK
(str.101-118)
|
engleskipdf 4 MB
|
Damijan Mumel
Prethodno priopćenje
|
|
GUGGENHEIM MUZEJ U BILBAO I VISOKA KUHINJA (KUHARSKO UMIJEĆE) POKRAJINE BASQUE: PRISTUP PRIJENOSU KNOW-HOW
|
|
THE GUGGENHEIM MUSEUM BILBAO AND BASQUE HIGH CUISINE: AN APPROACH TO THE TRANSMISSION OF KNOW-HOW
(str.119-126)
|
engleskipdf 2 MB
|
Beatriz Plaza
Pregledni rad
|
|
PRODUKTIVNOST RADA HOTELSKE INDUSTRIJE HRVATSKE: izvor blagostanja i siromaštva
|
|
LABOUR PRODUCTIVITY IN THE CROATIAN HOTEL INDUSTRY: the source of prosperity and poverty
(str.127-141)
|
engleskipdf 3 MB
|
Ivanka Avelini Holjevac
Izvorni znanstveni članak
|
|
LOCAL STRATEGIES IN ACHIEVING SUSTAINABLE DEVELOPMENT
|
|
LOKALNE STRATEGIJE U POSTIZANJU ODRŽIVOG RAZVOJA
(str.143-158)
|
hrvatskipdf 4 MB
|
Branka Blažević
Prethodno priopćenje
|
|
THE CONTEMPORARY TOURIST PROFILE AND THE CROATIAN TOURIST PRODUCT
|
|
PROFIL SUVREMENOG TURISTA I HRVATSKI TURISTIČKI PROIZVOD
(str.159-168)
|
hrvatskipdf 2 MB
|
Božena Horvat
Pregledni rad
|
|
RETAIL TRADE IN THE TOURIST SUPPLY OF THE REPUBLIC OF CROATIA
|
|
TRGOVINA NA MALO U TURISTIČKOJ PONUDI REPUBLIKE HRVATSKE
(str.169-182)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Nikola Knego, Halid Konjhodžić
Pregledni rad
|
|
BOOK REVIEWS
|
|
BUCHBESPRECHUNGEN
|
|
PRIKAZI KNJIGA
(str.183-200)
|
hrvatskipdf 5 MB
|
Brigita Bosnar-Valkovic, Cvjetan Jardas, Ana Marija Vrtodušić, Helga Maškarin, Sandra Ilić, Tea Baldigara, Vladimir Stipetić, Adriana Jelušić
Recenzija, Prikaz slučaja
|
|
ACTIVITIES OF THE FACULTY OF TOURISM AND HOSPITALITY MANAGEMENT, OPATIJA
|
|
TÄTIGKEITEN DER FAKULTÄT FÜR TOURISMUS- UND HOTELMANAGEMENT, OPATIJA
|
|
IZBOR IZ AKTIVNOSTI FAKULTETA ZA TURISTIČKI I HOTELSKI MENADŽMENT, OPATIJA
(str.201-210)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Ostalo
|
|
SURADNICI / RECENZENTI
(str.211-214)
|
hrvatskipdf 527 KB
|
Ostalo
|
|