hrcak mascot   Srce   HID

Croatian journal of food science and technology,Vol. 9 No. 2
Datum izdavanja: prosinac 2017.

Objavljen na Hrčku: 21. 12. 2017.
Sadržaj Puni tekst
Influence of combined emulsifier on physical characteristics of fat filling (str.87-91) engleskipdf 624 KB
Jovana Petrović, Ivana Nikolić, Ivana Lončarević, Biljana Pajin, Danica Zarić, Aleksandra Torbica, R. Omorjan
Izvorni znanstveni članak
 
Biocatalysis using Rajma - a green process for the synthesis of chiral carbinols (str.92-101) engleskipdf 494 KB
Neeta A. Salvi, S. Chattopadhyay
Izvorni znanstveni članak
 
Controlled atmosphere storage of brown cowpea under nitrogen (str.102-107) engleskipdf 446 KB
F. A. Babarinsa, O. N. Ndam, M. A. Omodara
Izvorni znanstveni članak
 
Effect of fermentation time and mix ratio on some nutritional qualities of the dry mixture of maize and sorghum powder (Ogi) (str.108-113) engleskipdf 484 KB
M. M. Odewole, M. O. Sunmonu, Deborah Oluyemisi Opaleke, Olabamibo Adeyinka-Ajiboye, Rafat Ojuolape A. Sani, M. T. Aiyejoritan
Izvorni znanstveni članak
 
Development and quality evaluation of retort processed RTE functional gluten free foxtail millet halwa (str.114-121) engleskipdf 517 KB
R. Kumar, S. Harish, Vijayalakshmi Subramanian, S. Sunny Kumar, S. Nadanasabapathi
Izvorni znanstveni članak
 
Some quality attributes of complementary food produced from flour blends of orange flesh sweetpotato, sorghum, and soybean (str.122-129) engleskipdf 540 KB
Ebunoluwa Kehinde Alawode, M. A. Idowu, A. A. Adeola, E. K. Oke, S. A. Omoniyi
Izvorni znanstveni članak
 
Comparative study of the effect of dry and wet ginger (Zingiber officinale Roscoe) spice on the proximate and microbial safety of soybean beverage (str.130-135) engleskipdf 445 KB
Adegbola Oladele Dauda, Olufunmilola Adunni Abiodun
Izvorni znanstveni članak
 
The effect of high power ultrasound on phenolic composition, chromatic characteristics, and aroma compounds of red wines (str.136-144) engleskipdf 730 KB
Natka Ćurko, Karla Kelšin, Anet Režek Jambrak, Marina Tomašević, L. Gracin, Vlatka Poturica, E. Ružman, Karin Kovačević Ganić
Izvorni znanstveni članak
 
Malting quality indicators of Croatian dual-purpose barley varieties (str.145-151) engleskipdf 643 KB
Kristina Mastanjević, L. Lenart, Gordana Šimić, A. Lalić, V. Krstanović
Izvorni znanstveni članak
 
Determination of (2E)-10-hydroxydec-2-enoic acid in Croatian royal jelly by high-performance liquid chromatography (str.152-157) engleskipdf 644 KB
Ivana Flanjak, Martina Jakovljević, Daniela Kenjerić, Milica Cvijetić Stokanović, Ljiljana Primorac, Blanka Bilić Rajs
Izvorni znanstveni članak
 
The influence of hen age on fatty acid composition of commercial eggs (str.158-156) engleskipdf 894 KB
Tina Lešić, Greta Krešić, L. Cvetnić, M. Petrović, Jelka Pleadin
Izvorni znanstveni članak
 
Determination of sildenafil mixed into herbal honey mixture by ultra-performance liquid chromatography-quadrupole time of flight mass spectrometry (str.168-172) engleskipdf 548 KB
Neira Mustabasic, Selin Isik
Izvorni znanstveni članak
 
Frozen stored barley sourdough: stability and application to wheat bread (str.173-181) engleskipdf 886 KB
Dubravka Novotni, Nikolina Čukelj, Tanita Šicel, Saša Drakula, Ivna Vrana Špoljarić, Bojana Voučko, Duška Ćurić
Izvorni znanstveni članak
 
Nitrate removal from water by ion exchange (str.182-186) engleskipdf 733 KB
Marija Nujić, Dragana Milinković, Mirna Habuda-Stanić
Izvorni znanstveni članak
 
Photochemical degradation of alachlor in water (str.187-191) engleskipdf 584 KB
Tajana Đurkić, Jelena Molnar Jazić, Jasmina Agbaba, Marijana Kragulj Isakovski, Aleksandra Tubić, Snežana Maletić, B. Dalmacija
Izvorni znanstveni članak
 
ZnO nanostructured photocatalysts for water treatment applications (str.192-197) engleskipdf 403 KB
Magdy Lučić Lavčević, A. Penava
Izvorni znanstveni članak
 
The impact of traditional cheeses and whey on health (str.198-203) engleskipdf 552 KB
Marijana Blažić, Kornelija Pavić, Sandra Zavadlav, Nina Marčac
Pregledni rad
 
Occurence of pharmaceuticals in surface water (str.204-210) engleskipdf 758 KB
Dajana Gašo-Sokač, Mirna Habuda-Stanić, Valentina Bušić, Dora Zobundžija
Pregledni rad
 
Scientific Report of the 9th International Congress “Flour-Bread ’17” (str.211-212) engleskiPDF 329 KB
A. Jozinović, Paola Battilani, A. Moretti, Elisabeth Streit, B. Šarkanj, Lea Pollak, D. Živančev, Daniela Čačić Kenjerić, Marina Tišma, I. Strelec
Crtice
 
Posjeta: 12.226 *