hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.53 No.2

Datum izdavanja: Travanj 2003.

Objavljen na Hrčku: 30.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Sinbiotička svojstva Lactobacillus acidophilus M92 (str.83-110) hrvatskipdf 472 KB
Synbiotic properties of Lactobacillus acidophilus M92 (str.83-110)  
Jagoda Šušković, Blaženka Kos, Jadranka Frece, Sunčica Beluhan, Srećko Matošić
Izvorni znanstveni članak
 
Probiotički fermentirani mliječni proizvodi (str.111-134) hrvatskipdf 290 KB
Probiotic fermented dairy products (str.111-134)  
Adnan Tamime, Rajka Božanić, Irena Rogelj
Pregledni rad
 
Autohtoni sirevi Bosne i Hercegovine (str.135-143) hrvatskipdf 317 KB
Autochthonous cheeses of Bosnia and Herzegovina (str.135-143)  
Zlatan Sarić, Sonja Bijeljac
Stručni rad
 
Utjecaj nekih mjera potpore na gospodarski položaj proizvođača mlijeka (str.145-153) hrvatskipdf 1 MB
Impact of some agricultural policy measures on economic position of dairy producers (str.145-153)  
Zoran Grgić, Ramona Franić, Teo Vujčić
Stručni rad
 
Posjeta: 15.178 *