hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.53 No.3

Datum izdavanja: Srpanj 2003.

Objavljen na Hrčku: 30.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Krčki sir (str.175-194) hrvatskipdf 231 KB
Krčki cheese (str.175-194)  
Zvonimir Prpić, Samir Kalit, Jasmina Lukač Havranek, Mihovil Štimac, Saša Jerković
Izvorni znanstveni članak
 
Aroma probiotičkog jogurta sa i bez dodataka (str.195-210) hrvatskipdf 463 KB
The aroma of the probiotic yogurts with and without supplements (str.195-210)  
Mirjana Hruškar, Ivana Bucak, Nada Vahčić
Izvorni znanstveni članak
 
Ispitivanje reoloških svojstava tekućeg jogurta tijekom dugotrajnijeg čuvanja primjenom metode dinamičkog oscilacijskog testa (str.211-226) hrvatskipdf 208 KB
Examination of the rheological properties of stirred joghurt during the long-term storage by using dynamic oscillation method (str.211-226)  
Milica Vilušić
Izvorni znanstveni članak
 
Kvaliteta mlijeka pojedinih otkupnih područja u Republici Hrvatskoj (str.227-234) hrvatskipdf 172 KB
Milk quality on some delivery regions in Croatia (str.227-234)  
Dražeta Dražetić, Neven Antunac, Dubravka Samaržija, Samir Kalit
Stručni rad
 
Posjeta: 7.980 *