hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.52 No.1

Datum izdavanja: Siječanj 2002.

Objavljen na Hrčku: 31.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Fermentacija laktoze u Camembert siru proizvedenom klasičnom i stabilizacijskom tehnologijom (str.5-18)  
Lactose fermentation at Camembert, made by classic and stabilised technology (str.5-18) engleskipdf 56 KB
Bogdan Perko
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj tribomehaničke mikronizacije i dodatka hidrokoloida na entalpiju i prividnu specifičnu toplinu modelnih otopina proteina sirutke (str.19-33) hrvatskipdf 77 KB
Influence of tribomechanical micronization and hydrocolloids addition on enthalpy and apparent specific heat of whey protein model solutions (str.19-33)  
Zoran Herceg, Vesna Lelas, Suzana Rimac-Brnčić
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj ultrafiltracije na prinos i kakvoću Cottage sira (str.35-49) hrvatskipdf 92 KB
The influence of the ultrafiltration on the yield and quality of cottage cheese (str.35-49)  
Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Damir Kozlek
Izvorni znanstveni članak
 
Efikasnost proizvodnje mlijeka u obiteljskom gospodarstvu (str.51-60) hrvatskipdf 67 KB
Efficiency of dairy production on a family farm (str.51-60)  
Zoran Grgić, Ramona Franić
Prethodno priopćenje
 
Važnost dokazivanja prisutnosti antibiotičkih ostataka u mlijeku (str.61-70) hrvatskipdf 49 KB
The importance of antibiotic residues presence detection in milk (str.61-70)  
Dubravka Samaržija, Neven Antunac
Stručni rad
 
Posjeta: 10.927 *