|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: travnja 2002.
Objavljen na Hrčku: 31. 3. 2006.
Sadržaj |
Puni tekst |
Fermentacija i čuvanje probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka
(str.93-111)
|
|
Fermentation and storage of probiotic yoghurt from goat’s milk
(str.93-111)
|
engleskipdf 283 KB
|
Rajka Božanić, Irena Rogelj, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
|
|
Sirutka -alternativna sirovina za proizvodnju prehrambenog kvasca
(str.113-124)
|
hrvatskipdf 70 KB
|
Whey – an optional raw material for food yeast production
(str.113-124)
|
|
Damir Stanzer, Vesna Stehlik-Tomas, Vlatka Gulan Zetić, Jelena Manenica
Izvorni znanstveni članak
|
|
Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u dnevnoj hotelskoj ponudi
(str.125-135)
|
hrvatskipdf 67 KB
|
Milk and dairy products in hotel daily menue
(str.125-135)
|
|
Greta Krešić, Irena Colić Barić, Borislav Šimundić
Izvorni znanstveni članak
|
|
Proizvodnja, prinos i svojstva sireva tipa Feta i Domiati od kozjeg mlijeka
(str.137-153)
|
hrvatskipdf 80 KB
|
Production, yield and characteristics of Feta and Domiati type cheeses produced from goat´s milk
(str.137-153)
|
|
Ida Drgalić, Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Damir Kozlek
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj načina zrenja na kalo sira Trapista
(str.155-161)
|
hrvatskipdf 41 KB
|
The influence of ripening process on trapist cheese abatement
(str.155-161)
|
|
Slavko Kirin
Stručni rad
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|