hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.52 No.2

Datum izdavanja: Travanj 2002.

Objavljen na Hrčku: 31.03.2006.
Sadržaj Puni tekst
Fermentacija i čuvanje probiotičkog jogurta od kozjeg mlijeka (str.93-111)  
Fermentation and storage of probiotic yoghurt from goat’s milk (str.93-111) engleskipdf 283 KB
Rajka Božanić, Irena Rogelj, Ljubica Tratnik
Izvorni znanstveni članak
 
Sirutka -alternativna sirovina za proizvodnju prehrambenog kvasca (str.113-124) hrvatskipdf 70 KB
Whey – an optional raw material for food yeast production (str.113-124)  
Damir Stanzer, Vesna Stehlik-Tomas, Vlatka Gulan Zetić, Jelena Manenica
Izvorni znanstveni članak
 
Zastupljenost mlijeka i mliječnih proizvoda u dnevnoj hotelskoj ponudi (str.125-135) hrvatskipdf 67 KB
Milk and dairy products in hotel daily menue (str.125-135)  
Greta Krešić, Irena Colić Barić, Borislav Šimundić
Izvorni znanstveni članak
 
Proizvodnja, prinos i svojstva sireva tipa Feta i Domiati od kozjeg mlijeka (str.137-153) hrvatskipdf 80 KB
Production, yield and characteristics of Feta and Domiati type cheeses produced from goat´s milk (str.137-153)  
Ida Drgalić, Ljubica Tratnik, Rajka Božanić, Damir Kozlek
Izvorni znanstveni članak
 
Utjecaj načina zrenja na kalo sira Trapista (str.155-161) hrvatskipdf 41 KB
The influence of ripening process on trapist cheese abatement (str.155-161)  
Slavko Kirin
Stručni rad
 
Posjeta: 11.137 *