Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 05.09.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 13.09.2018.

Sadržaj

Puni tekst

Gender - specific differences in perception of menu labelling, witnessed among Hospitality Management students (str. 4-11)

Greta Krešić, Jelka Pleadin, Nikolina Liović, Petra Kučan, Vesna Vujačić, Saša Šušnić
Izvorni znanstveni članak


Effect of Parkia biglobosa husk extracts and honey blend on the chemical, sensory and bacterial attributes of traditional West African soft cheese (str. 19-23)

Abdulhameed Abiodun Badmos, Kazeem Dauda Adeyemi, Samson Adeoye Oyeyinka, Risikat Nike Ahmed, Fatimoh Titilope Akande, Abdulkareem Olusegun Lawal
Izvorni znanstveni članak


Primjena fizikalnih i kemijskih metoda u uklanjanju mikotoksina iz hrane i hrane za životinje (str. 24-31)

Jelka Pleadin, Maja Kiš, Jadranka Frece, Ksenija Markov
Pregledni rad


Usporedba vezanja AFM1 iz mlijeka živim, mrtvim i liofiliziranim stanicama BMK (str. 32-37)

Željko Jakopović, Iva Čanak, Anamarija Romac, Željka Kuharić, Jasna Bošnir, Martina Ivešić, Jadranka Frece, Željka Pavlek, Ksenija Markov
Izvorni znanstveni članak


Effect of drying methods on the chemical composition, colour, functional and pasting properties of plantain (Musa parasidiaca) flour (str. 38-43)

Gbemisola Jamiu Fadimu, Lateef Oladimeji Sanni, Abdul Rasaq Adebowale, Sarafadeen Kareem, Olajide Paul Sobukola, Olatundun Kajihausa, Abdulsam Saghir, Bernard Siwoku, Aminat Akinsanya, Monilola Kudirat Adenekan
Crtice


Mikrobiološki i kemijski parametri ribe i školjkaša (str. 44-51)

Iva Čanak, Ksenija Markov, Ana Gavrilović, Petra Bosanac, Jurica Jug-Dujaković, Željko Jakopović, Deni Kostelac, Jelka Pleadin, Jadranka Frece
Stručni rad


Posjeta: 13.543 *