Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 11.10.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 11.10.2018.

Sadržaj

Puni tekst

Bioaktivni sastojci kozjeg mlijeka (str. 239-253)

Agata Biadała, Piotr Konieczny
Pregledni rad


The use of whey protein extract for manufacture of a whipped frozen dairy dessert (str. 254-271)

Olga Musina, Ali Rashidinejad, Predrag Putnik, Francisco J. Barba, Alireza Abbaspourrad, Ralf Greiner, Shahin Roohinejad
Izvorni znanstveni članak


Određivanje antioksidacijske aktivnosti jogurta obogaćenog polimeriziranim proteinima sirutke (str. 272-281)

Paulina Bierzuńska, Dorota Cais-Sokolińska
Izvorni znanstveni članak


Content of nutritionally important components in mare milk fat (str. 282-294)

Pavlína Navrátilová, Jan Pospíšil, Ivana Borkovcová, Lenka Kaniová, Sandra Dluhošová, Simona Horáková
Izvorni znanstveni članak


Factors affecting consumption of retail milk in Chile (str. 310-319)

Einar Vargas-Bello-Pérez, Daniel Enríquez-Hidalgo, Paula Toro-Mujica, María Angélica Fellenberg, Rodrigo A. Ibáñez, Berta Schnettler
Izvorni znanstveni članak


Selection of autolytic lactic acid bacteria as potential adjunct cultures to accelerate ripening of white-brined cheeses (str. 320-330)

Selime Hazır Dalca, Ömer Şimşek, Oguz Gursoy, Yusuf Yilmaz
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 16.985 *