Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 19.11.2018.
  • Objavljen na Hrčku: 27.11.2018.

Sadržaj

Puni tekst

UTJECAJ PRVE NATJECATELJSKE SEZONE NA MLADOG PREPONSKOG KONJA (str. 3-7)

Maja Gregić, Mirjana Baban, Stjepan Gregić, Tina Bobić, Denis Kučević, Dragan Dokić, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak


USING CHEMOMETRICS AND NEAR-INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY FOR DISCRIMINATION OF POULTRY MEAT AND PREDICTION OF CHOLESTEROL CONTENT (str. 9-16)

Robert Gąsior, Wojciech Wróblewski, Katarzyna Połtowicz
Izvorni znanstveni članak


CONSUMERS' PREFERENCES ON USEFULNESS AND CONSUMPTION OF ENRICHED PRODUCTS (str. 17-27)

Zlata Kralik, Andrijana Rebekić
Izvorni znanstveni članak


THE VOLATILE COMPOUNDS COMPOSITION OF THE POLISH CARPATHIAN GOAT USING HS-SPME-GC/MS – CHEMOMETRIC CLASSIFICATION BASED ON AGE (str. 25-34)

Robert Gąsior, Aldona Kawęcka, Krzysztof Wojtycza, Jacek Sikora, Angelika Odrzywolska
Izvorni znanstveni članak


POSSIBILITY OF USING SELENIUM-BIOFORTIFIED CORN IN FEED FOR LAYING HENS (str. 35-41)

Kralik Zlata, Irena Išasegi
Izvorni znanstveni članak


THE EFFECT OF THE LENGTH OF WILTING ON THE NUTRITIVE VALUE OF FERMENTED FORAGE FROM SEMI-NATURAL GRASSLAND (str. 43-50)

Marina Vranić, Krešimir Bošnjak, Božica Lukšić, Ivana Čačić, Gordan Šebalj
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 7.904 *