hrcak mascot   Srce   HID

Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, Vol.60 No.1

Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme,Vol.60 No.1
Datum izdavanja: Studeni 2018.

Objavljen na Hrčku: 27.11.2018.
Sadržaj Puni tekst
UTJECAJ PRVE NATJECATELJSKE SEZONE NA MLADOG PREPONSKOG KONJA (str.3-7) hrvatskipdf 85 KB
THE EFFECT OF FIRST COMPETITION SEASON ON A YOUNG JUMPING HORSE (str.3-7)  
Maja Gregić, Mirjana Baban, Stjepan Gregić, Tina Bobić, Denis Kučević, Dragan Dokić, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak
 
PRIMJENA KEMOMETRIKE I SPEKTROSKOPIJE U BLISKOM INFRACRVENOM PODRUČJU UZ REFLEKSIJU ZA RAZLIKOVANJE MESA PERADI I PREDVIĐANJE SADRŽAJA KOLESTEROLA (str.9-16)  
USING CHEMOMETRICS AND NEAR-INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY FOR DISCRIMINATION OF POULTRY MEAT AND PREDICTION OF CHOLESTEROL CONTENT (str.9-16) engleskipdf 189 KB
Robert Gąsior, Wojciech Wróblewski, Katarzyna Połtowicz
Izvorni znanstveni članak
 
PREFERENCIJE POTROŠAČA O KORISNOSTI I KONZUMACIJI OBOGAĆENIH PROIZVODA (str.17-24)  
CONSUMERS' PREFERENCES ON USEFULNESS AND CONSUMPTION OF ENRICHED PRODUCTS (str.17-27) engleskipdf 63 KB
Zlata Kralik, Andrijana Rebekić
Izvorni znanstveni članak
 
HLAPLJIVI SASTOJCI SMJESA ZA POLJSKE KARPATSKE KOZE UPOTREBOM HS-SPM-GC/MS - KEMOMETRIČKE KLASIFIKACIJE NA TEMELJU DOBI (str.25-34)  
THE VOLATILE COMPOUNDS COMPOSITION OF THE POLISH CARPATHIAN GOAT USING HS-SPME-GC/MS – CHEMOMETRIC CLASSIFICATION BASED ON AGE (str.25-34) engleskipdf 283 KB
Robert Gąsior, Aldona Kawęcka, Krzysztof Wojtycza, Jacek Sikora, Angelika Odrzywolska
Izvorni znanstveni članak
 
MOGUĆNOST KORIŠTENJA SELENOM BIOFORTIFICIRANOG KUKURUZA U HRANI KOKOŠI NESILICA (str.35-41) hrvatskipdf 64 KB
POSSIBILITY OF USING SELENIUM-BIOFORTIFIED CORN IN FEED FOR LAYING HENS (str.35-41)  
Kralik Zlata, Irena Išasegi
Izvorni znanstveni članak
 
UTJECAJ DULJINE PROVENJAVANJA NA HRANIDBENU VRIJEDNOST FERMENTIRANE KRME POLUPRIRODNOG TRAVNJAKA (str.43-50) hrvatskipdf 82 KB
THE EFFECT OF THE LENGTH OF WILTING ON THE NUTRITIVE VALUE OF FERMENTED FORAGE FROM SEMI-NATURAL GRASSLAND (str.43-50)  
Marina Vranić, Krunoslav Bošnjak, Božica Lukšić, Ivana Čačić, Gordan Šebalj
Izvorni znanstveni članak
 
Posjeta: 101 *