|
Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: prosinca 2018.
Objavljen na Hrčku: 19. 12. 2018.
Sadržaj |
Puni tekst |
Novi trendovi pakiranja mlijeka i mliječnih proizvoda
(str.3-20)
|
hrvatskipdf 302 KB
|
Packaging perspective of milk and dairy products
(str.3-20)
|
engleskipdf 302 KB
|
Mario Ščetar, Irena Barukčić, Mia Kurek, Katarina Lisak Jakopović, Rajka Božanić, Kata Galić
Pregledni rad
|
|
Utjecaj kemijskog sastava i proteolize na teksturne karakteristike
sira iz mišine
(str.21-29)
|
hrvatskipdf 284 KB
|
Effect of composition and proteolysis on textural characteristics of Croatian cheese ripen in a lamb skin sack (Sir iz mišine)
(str.21-29)
|
engleskipdf 284 KB
|
Ante Rako, Milna Tudor Kalit, Zorica Rako, Denis Petrović, Samir Kalit
Izvorni znanstveni članak
|
|
Perzistencija utjecaja toplinskog stresa u mliječnih krava
(str.30-41)
|
hrvatskipdf 258 KB
|
Persistence of heat stress effect in dairy cows
(str.30-41)
|
engleskipdf 258 KB
|
Vesna Gantner, Tina Bobić, Klemen Potočnik, Maja Gregić, Denis Kučević
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj dodatka ekstrakta ljubičastog bosiljka (Ocimum basilicum L.) na kemijski sastav, reološka svojstva i antioksidacijski kapacitet čvrstog jogurta
(str.42-52)
|
hrvatskipdf 301 KB
|
Influence of purple basil extract (Ocimum basilicum L.) on chemical composition, rheology and antioxidant activity of set-type yoghurt
(str.42-52)
|
engleskipdf 301 KB
|
Hacer Gurkan, Osman Seracettin Boran, Ali Adnan Hayaloglu
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj starter kultura na sadržaj polikloriranih bifenila (PCB) u jogurtu i bio-jogurtu - alternativne metode snižavanja koncentracije PCB u mliječnim proizvodima
(str.53-63)
|
hrvatskipdf 320 KB
|
The impact of bacterial cultures on changes in contents of PCB congeners in yoghurt and bioyoghurt - alternative methods for PCB reduction in dairy products
(str.53-63)
|
engleskipdf 320 KB
|
Agata Witczak, Anna Mituniewicz-Małek
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj dodatka različitih začina na kemijska, biokemijska, teksturalna i senzorska svojstva bijelih sireva tijekom zrenja
(str.64-77)
|
hrvatskipdf 485 KB
|
The effects of different spices on chemical, biochemical, textural and sensory properties of White cheeses during ripening
(str.64-77)
|
engleskipdf 485 KB
|
Zekai Tarakçı, Fahrettin Deveci
Izvorni znanstveni članak
|
|
Potencijal kravljeg kapa-kazeina kao biomarkera za utvrđivanje patvorenja kozjega mlijeka kravljim
(str.78-84)
|
hrvatskipdf 382 KB
|
Potential of bovine kappa - casein as biomarker for detection of adulteration of goat’s milk with cow’s milk
(str.78-84)
|
engleskipdf 382 KB
|
Polona Jamnik, Helena Volk, Nives Ogrinc, Barbara Jeršek
Prethodno priopćenje
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|