hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka,Vol. 69 No. 2
Datum izdavanja: travanj 2019.

Objavljen na Hrčku: 1. 4. 2019.
Sadržaj Puni tekst
Mogućnosti provedbe genomske selekcije za male populacije goveda - primjer Hrvatske (str.86-97) hrvatskipdf 1 MB
Opportunities of implementing the genomic selection in small populations - the Croatian case (str.86-97) engleskipdf 1 MB
Marija Špehar, Zdenko Ivkić, Ivica Vranić, Josip Crnčić, Maja Dražić, Davor Pašalić, Zdravko Barać
Pregledni rad
 
Utjecaj sustava hranidbe i sezone laktacije na udjel proteina u mlijeku (str.98-107) hrvatskipdf 236 KB
Effect of the feeding system and the production season on the protein fraction content in milk (str.98-107) engleskipdf 236 KB
Jolanta Król, Aneta Brodziak, Witold Chabuz, Zygmunt Litwińczuk, Joanna Barłowska
Izvorni znanstveni članak
 
Muzni parametri u ovisnosti o četvrti vimena i broju laktacija muznih krava (str.108-115) hrvatskipdf 270 KB
Quarter milking parameters by lactation in dairy cows (str.108-115) engleskipdf 270 KB
Ramutė Mišeikienė, Saulius Tušas, Paulius Matusevičius, Sigita Kerzienė
Izvorni znanstveni članak
 
Upravljanje lipidnim profilom i oksidacijskim statusom kod krava holstein i simentaske pasmine tijekom laktacije (str.116-124) hrvatskipdf 231 KB
Management of blood lipid profile and oxidative status in Holstein and Simmental dairy cows during lactation (str.116-124) engleskipdf 231 KB
Dejan Obućinski, Dragan Soleša, Denis Kučević, Radivoj Prodanović, Mirela Tomaš Simin, Dragana Ljubojević Pelić, Olivera Đuragić, Nikola Puvača
Izvorni znanstveni članak
 
Funkcionalna i senzorska svojstva sirnog namaza obogaćenog maslinama (str.125-137) hrvatskipdf 1 MB
Functional and sensory properties of olives fortified spreadable cheese (str.125-137) engleskipdf 1 MB
Maja Repajić, Anamarija Grudenić, Branka Levaj
Izvorni znanstveni članak
 
Praćenje mikrobiološke kvalitete i promjena kemijskog sastava mlijeka kobila primjenom različitih analitičkih metoda (str.138-146) hrvatskipdf 222 KB
Microbiological quality of mare’s milk and trends in chemical composition by comparison of different analytical methods (str.138-146) engleskipdf 222 KB
Ana Končurat, Lidija Kozačinski, Nina Bilandžić, Željka Cvrtila, Tomislav Sukalić, Marija Sedak, Miroslav Benić
Izvorni znanstveni članak
 
Posjeta: 2.061 *