Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 29.03.2019.
  • Objavljen na Hrčku: 11.04.2019.

Sadržaj

Puni tekst

Openness and How to Stay 'Open' (str. 2-4)

Vladimir Mrša
Uvodnik


Novel Approach in the Construction of Bioethanol-Producing Saccharomyces cerevisiae Hybrids (str. 5-16)

Anamarija Štafa, Bojan Žunar, Andrea Pranklin, Antonio Zandona, Marina Svetec Miklenić, Božidar Šantek, Ivan Krešimir Svetec
Izvorni znanstveni članak


Integrirana karakterizacija žižule (Ziziphus jujuba Mill.) sa sjevernog Jadrana (str. 17-28)

Ana Miklavčič Višnjevec, Alenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Ajda Ota, Mihaela Skrt, Bojan Butinar, Marijan Nečemer, Marin Krapac, Dean Ban, Milena Bučar-Miklavčič, Nataša Poklar Ulrih, Dunja Bandelj
Izvorni znanstveni članak


Extraction of Phenolic Compounds from Palm Oil Processing Residues and Their Application as Antioxidants (str. 29-38)

Erminda Tsouko, Maria Alexandri, Keysson Vieira Fernandes, Denise Maria Guimarães Freire, Athanasios Mallouchos, Apostolis A. Koutinas
Izvorni znanstveni članak


Djelomična karakterizacija frakcije male molekularne mase s krioprotektivnim svojstvom, izolirane iz plašta Humboldtove lignje (Dosidicus gigas) (str. 39-46)

Andrés Álvarez-Armenta, Elizabeth Carvajal-Millán, Ramón Pacheco-Aguilar, Guillermina García-Sánchez, Enrique Márquez-Ríos, Susana María Scheuren-Acevedo, Juan Carlos Ramírez-Suárez
Izvorni znanstveni članak


Changes of Phytosterols, Rheology, Antioxidant Activity and Emulsion Stability of Salad Dressing with Cocoa Butter During Storage (str. 59-67)

Roiaini Mohamad, Baizura Aya Putri Agus, Norhayati Hussain
Izvorni znanstveni članak


Procjena učinkovitosti novog piramidalnog fotobioreaktora za uzgoj mikroalgi pomoću vanjskih i unutarnjih izvora svjetlosti (str. 68-76)

Zahra Khoobkar, Farshid Pajoum Shariati, Ali Akbar Safekordi, Hossein Delavari Amrei
Izvorni znanstveni članak


Utjecaj ekstrakcije potpomognute ultrazvukom na izdvajanje bioaktivnih spojeva iz lišća biljke Moringa stenopeta/a i njihovu antioksidacijsku aktivnost (str. 77-86)

Debebe Worku Dadi, Shimelis Admassu Emire, Asfaw Debella Hagos, Jong Bang Eun
Izvorni znanstveni članak


Microbiological and Sensory Characteristics of Mould-Ripened Salami under Different Packaging Conditions (str. 87-96)

Romina Soledad Canel, Sofìa Guerrissi, Mariana Sanchez, Gabriela Mónaco, Federico Laich, Jorge Ricardo Wagner, Viviana Renaud, Vanesa Ludemann
Izvorni znanstveni članak


Razvoj oralnog cjepiva protiv hepatitisa B, dobivenog iz transgene gljive Flammulina velutipes (str. 105-112)

Li-Hsin Huang, Hao-Yeh Lin, Ying-Tzu Lyu, Chiau-Ling Gung, Ching-Tsan Huang
Prethodno priopćenje


Proteinaceous Pancreatic Lipase Inhibitor from the Seed of Litchi chinensis (str. 113-118)

Sveeta V. Mhatre, Amita A. Bhagit, Raman P. Yadav
Prethodno priopćenje


In Vitro Assessment of the Antioxidant Properties of Aqueous Byproduct Extracts of Vitis vinifera (str. 119-125)

Roberto Puglisi, Alex Severgnini, Aldo Tava, Marina Montedoro
Kratko priopćenje


Innovative Nonthermal Technologies: Chlorophyllin and Visible Light Significantly Reduce Microbial Load on Basil (str. 126-132)

Egle Paskeviciute, Bernadeta Zudyte, Zivile Luksiene
Kratko priopćenje


Posjeta: 19.584 *