hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.52 No.4

Datum izdavanja: Listopad 2002.

Objavljen na Hrčku: 04.04.2006.
Sadržaj Puni tekst
Oznake kvalitete : izvornost (PDO), zemljopisno podrijetlo (PGI) i garantirano tradicijski specijalitet (TSG) u socijalnoj i gospodarstvenoj zaštiti tradicionalne proizvodnje sira (str.279-290) hrvatskipdf 84 KB
Quality marks: protected denomination of origin (pdo), protected geographical indication (pgi) and traditional speciality guaranteed (tsg) as social and economic impact on the local cheese production (str.279-290)  
Dubravka Samaržija, Neven Antunac
Pregledni rad
 
Kvalitativno – kvantitativna analiza biodiverziteta mikroorganizama sirovog i pasteriziranog mlijeka (str.291-313) hrvatskipdf 164 KB
Qualitative-quantitative analysis of microorganisms biodiversisty in raw and pasteurised milk (str.291-313)  
Suad Habeš
Izvorni znanstveni članak
 
Značenje smjesa ozimog graška i žitarica na obiteljskim farmama Republike Hrvatske (str.315-332) hrvatskipdf 92 KB
Importance of winter cereals with winter pea mixtures on family farms in Croatia (str.315-332)  
Zvonimir Štafa, Darko Uher, Dubravko Maćešić, Zvonko Jantol, Gordana Mužinić
Izvorni znanstveni članak
 
Lacto-Corder - novi mjerni uređaj za kontrolu proizvodnosti mlijeka krava (str.333-340) hrvatskipdf 78 KB
Lacto-corder - a new measurement device for cow milk productivity control (str.333-340)  
Pero Mijić, Ivan Knežević
Stručni rad
 
Posjeta: 9.503 *