hrcak mascot   Srce   HID

Mljekarstvo : časopis za unaprjeđenje proizvodnje i prerade mlijeka, Vol.51 No.1

Datum izdavanja: Siječanj 2001.

Objavljen na Hrčku: 04.04.2006.
Sadržaj Puni tekst
Usporedba znanja, prehrambenog ponašanja i unosa mlijeka i mliječnih proizvoda djece školske dobi s obzirom na spol i dob (str.3-14)  
A comparison of nutrition knowledge, attitudes and dairy consumption of school children according to age and gender (str.3-14) engleskipdf 71 KB
Irena Colić Barić
Izvorni znanstveni članak
 
Kinetika difuzije soli i randman nekih tipova kozjih sireva (str.15-26)  
Dynamics of salt diffusion and yield of three types of goat's milk cheese (str.15-26) engleskipdf 92 KB
Sonja Srbinovska, Tihomir Čizbanovski, Vladimir Džabirski, Sreten Andonov, Bone Palasevski
Izvorni znanstveni članak
 
Količina kolesterola u maslacu sa zagrebačkog tržišta (str.27-34) hrvatskipdf 217 KB
Quantity of cholesterol in butter from Zagreb market (str.27-34)  
Željka Cvrtila, Bela Njari, Davorin Bažulić, Mirza Hadžiosmanović, Branimir Mioković, Lidija Kozačinski, Darinka Pranjić
Izvorni znanstveni članak
 
Taksonomija, fiziologija i rast sojeva Lactococcus lactis (str.35-48)  
Taxonomy, physiology and growth of Lactococcus lactis: a review (str.35-48) engleskipdf 66 KB
Dubravka Samaržija, Neven Antunac, Jasmina Lukač Havranek
Pregledni rad
 
Higijenska kakvoća sirovog mlijeka u svjetlu zakonskih propisa (str.49-60) hrvatskipdf 64 KB
Hygienic quality of raw milk with regard to legislation (str.49-60)  
Slavko Kirin
Stručni rad
 
Posjeta: 23.990 *