Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 27.03.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 27.03.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Taking over the baton! (str. 6-6)

Josip Mikulić
Uvodnik


Are we explaining the movement of hotel room rates correctly? (str. 21-33)

Chew Ging Lee
Izvorni znanstveni članak


Restaurant rankings factors in gastronomy tourism (str. 34-42)

Serkan Bertan,
Izvorni znanstveni članak


Testing tourism-led economic growth and economic-driven tourism growth hypotheses: The case of Georgia (str. 43-57)

Khatai Aliyev, Nargiz Ahmadova
Izvorni znanstveni članak


Bibliometric analysis of social entrepreneurship in gastronomy tourism (str. 58-67)

Duygu Celebi, Ige Pirnar, Engin Deniz Eris
Pregledni rad


Customer agility and firm performance in the tourism industry (str. 68-82)

Vu Minh Ngo, Hieu Minh Vu
Izvorni znanstveni članak


The dynamic nature of the city image: Do image components evolve over time? (str. 83-99)

Manuela Guerreiro, Júlio Mendes, Carlos Fortuna, Patrícia Pinto
Izvorni znanstveni članak


Posjeta: 19.636 *