Skoči na glavni sadržaj

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu , Vol. 22. No. 2., 2020.

  • Datum izdavanja: 01.04.2020.
  • Objavljen na Hrčku: 08.04.2020.

Sadržaj

Puni tekst

Inhalt (str. 128-128)

Contenido (str. 128-128)

Contenuto (str. 128-128)

Content (str. 128-128)

Sadržaj (str. 128-128)


Kazalo


Volatile compounds of Kupres lamb (str. 138-139)

Marina Kravica, Amir Ganić, Munevera Begić, Jelena Đugum
Izvorni znanstveni članak


Quality parameters of minced meat and raw formed products on Bosnian and Herzegovinian market (str. 142-148)

Emina Muftić, Kenan Čaklovica, Dinaida Tahirović, Abdullah Muftić, Faruk Čaklovica
Izvorni znanstveni članak


Nutritivna vrijednost svinjskog mesa s aspekta sadržaja i sastava intramuskularne masti (str. 149-155)

Đuro Senčić, Danijela Samac, Mirjana Baban
Pregledni rad


Optimistische Trends im Fischereisektor (str. 160-160)

Mikuš Ornella, Erwin Ćuskić, Mateja Jež Rogelj
Stručni rad


Posjeta: 10.008 *