Časopisi po područjima
Uredništva
Autori
Politike i razmjena
|
Datum izdavanja: lipnja 2020.
Objavljen na Hrčku: 18. 6. 2020.
Sadržaj |
Puni tekst |
Antimikrobna aktivnost bakteriocina bakterija mliječne kiseline prema Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus i Clostridium tyrobutyricum u proizvodnji sira
(str.135-149)
|
hrvatskipdf 330 KB
|
Antimicrobial activity of bacteriocins of Lactic Acid Bacteria on Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus and Clostridium tyrobutyricum in cheese production
(str.135-149)
|
engleskipdf 330 KB
|
Iva Dolenčić Špehar, Darija Bendelja Ljoljić, Zvjezdana Petanjek, Šimun Zamberlin, Milna Tudor Kalit, Dubravka Samaržija
Pregledni rad
|
|
Mikrostruktura pokožica dobivenih tijekom proizvodnje kajmaka
(str.150-161)
|
hrvatskipdf 3 MB
|
Microstructure of kajmak skin layer made during kajmak production
(str.150-161)
|
engleskipdf 3 MB
|
Mira Radovanovic, Aleksandar Nedeljkovic, Jelena Miocinovic, Vladimir Pavlovic, Predrag Pudja
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj dvaju suplemenata u hranidbi koza na tehnološka svojstva kozjeg mlijeka
(str.162-170)
|
hrvatskipdf 800 KB
|
Influence of two feed supplements on technological properties of goat’s milk
(str.162-170)
|
engleskipdf 800 KB
|
Borut Kolenc, Petra Mohar Lorbeg, Andreja Čanžek Majhenič, Angela Cividini, Mojca Simčič, Primož Treven
Izvorni znanstveni članak
|
|
Stav potrošača u Vojvodini prema kozjem mlijeku i proizvodima od kozjeg mlijeka
(str.171-183)
|
hrvatskipdf 934 KB
|
Consumer attitudes towards goat milk and goat milk products in Vojvodina
(str.171-183)
|
engleskipdf 934 KB
|
Snežana Paskaš, Jelena Miočinović, Tijana Lopičić-Vasić, Izabela Mugoša, Marija Pajić, Zsolt Becskei
Izvorni znanstveni članak
|
|
Utjecaj starter kulture i skladištenja na hlapive sastojke i senzorska svojstva maslaca od vrhnja i maslaca od jogurta
(str.184-200)
|
hrvatskipdf 579 KB
|
Effects of starter culture and storage on volatile profiles and sensory characteristics of yogurt or cream butter
(str.184-200)
|
engleskipdf 579 KB
|
Engin Gundogdu, Songul Cakmakci, Ali Adnan Hayaloglu
Izvorni znanstveni članak
|
|
Genetski parametri i uzgojne vrijednosti za dnevnu proizvodnju mlijeka holstein krava u uvjetima toplinskog stresa
(str.201-209)
|
hrvatskipdf 271 KB
|
Genetic parameters and breeding values for daily milk production of Holstein cows in terms of heat stress
(str.201-209)
|
engleskipdf 271 KB
|
Goran Vučković, Tina Bobić, Pero Mijić, Mirna Gavran, Maja Gregić, Klemen Potočnik, Vladan Bogdanović, Vesna Gantner
Izvorni znanstveni članak
|
|
Prehrambena vrijednost i sposobnost koagulacije kravljeg mlijeka lokalnih pasmina uključujući odabrane makro- i mikronutrijente te elemente u tragovima
(str.210-220)
|
hrvatskipdf 302 KB
|
Nutritional value and coagulation properties of milk from local cow breeds, including the selected macro- and micronutrients and trace elements
(str.210-220)
|
engleskipdf 302 KB
|
Anna Teter, Monika Kędzierska-Matysek, Joanna Barłowska, Jolanta Król, Aneta Brodziak
Izvorni znanstveni članak
|
|
|
Kontakt
Moj profil
Registracija novih korisnika
Promjena načina autorizacije
|