hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VI No. 3, 2004.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VI No. 3
Datum izdavanja: lipanj 2004.

Objavljen na Hrčku: 30. 7. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.3-3) hrvatskipdf 210 KB
Kazalo  
EFSA - The European Food Safety Authority (str.4-6) hrvatskipdf 308 KB
Tea Havranek
Vijest
 
Ciljevi, svrha i prvi rezultati hrvatskog sustava žurnog obavještavanja (str.6-13) hrvatskipdf 798 KB
Goals, purpose and first results of Croatian rapid alert system (str.6-13)  
Marijan Katalenić
Vijest
 
Inteligentni kamioni: Mobilno prikupljanje podataka za ambulantnu prodaju (str.14-15) hrvatskipdf 262 KB
Ostalo  
IFFA (International Fleisch und Fleischwirtschaft Ausstellung) (str.16-19) hrvatskipdf 310 KB
Miroslav Kolovrat
Ostalo
 
Osvrt na "Večernjakovu kulenijadu 2004." u Požegi (str.19-22) hrvatskipdf 509 KB
Danijel Karolyi
Kratko priopćenje
 
Laktati u preradi mesa (str.24-25) hrvatskipdf 325 KB
Ostalo  
Nova vizija i informatička rješenja za mesnu industriju (str.26-28) hrvatskipdf 328 KB
Srečko Natek
Ostalo
 
Odabrane stranice: Management (str.29-29) hrvatskipdf 180 KB
Crtice  
Uzgoj pernate divljači - divlja patka (str.30-31) hrvatskipdf 238 KB
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
 
Higijena osoblja - osnova za besprijekorni proizvod (str.32-33) hrvatskipdf 264 KB
Ostalo  
Stručnjaci odgovaraju (str.34-34) hrvatskipdf 255 KB
Bela Njari
Crtice
 
Znanstveno stručni prilozi (str.39-39) hrvatskipdf 206 KB
Kazalo  
Sadržaj bakra, cinka, kadmija, olova i žive u mišićnom tkivu pastrva (salmo trutta m. fario L.) i škobalja (chondrostoma nasus L.) izlovljenih iz Une, Vrbasa i Drine (str.40-46) hrvatskipdf 383 KB
Content of the copper, zinc, cadmium, lead and mercury in muscle tissue of the trout (salmo trutta m. fario L.) and nases (chondrostoma nasus L.) Cought in rivers Una, Vrbas and Drina (str.40-46)  
Bedrija Alić, Ante Milanović, Faruk Čaklovica, Lajla Saračević
Izvorni znanstveni članak
 
Kudoa sp. u filetima oslića (str.46-50) hrvatskipdf 351 KB
Kudoa sp. in frozen hake filets (str.46-50)  
Ivona Mladineo, Irena Listeš
Stručni rad
 
Butirometrijsko određivanje masti u mišićju šarana (cyprinus carpio L.) (str.50-52) hrvatskipdf 262 KB
Butirometric determination of fat content in a muscle tissue of carp (cyprinus carpio, L.) (str.50-52)  
Alen Hrastnik, Bela Njari
Stručni rad
 
Meso puževa u ljudskoj prehrani (str.53-57) hrvatskipdf 347 KB
Snails meat in human consumption (str.53-57)  
Mario Mašić
Stručni rad
 
Zdravstvena ispravnost, sigurnost i higijena hrane (namirnica) (str.58-63) hrvatskipdf 383 KB
Health safety and hygienic quality of food products (str.58-63)  
Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Željka Cvrtila
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.63-64) hrvatskipdf 261 KB
Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 21.459 *