Sadržaj |
Puni tekst |
Sadržaj
(str.3-3)
|
hrvatskipdf 242 KB
|
Kazalo
|
|
Akreditacija laboratorija u kontroli hrane
(str.4-5)
|
hrvatskipdf 247 KB
|
Lidija Kozačinski
Vijest
|
|
Variovac - pakovanje koje se prepoznaje
(str.6-7)
|
hrvatskipdf 305 KB
|
Ostalo
|
|
Aktualna događanja i planovi oko ulaska Hrvatske u EU - s osvrtom na financijska sredstva EU
(str.9-10)
|
hrvatskipdf 354 KB
|
Iva Jazbinšek
Vijest
|
|
Veterinarski "acquis communnitaire" s naglaskom na veterinarsko javno zdravstvo
(str.12-16)
|
hrvatskipdf 307 KB
|
Veterinary “acquis communnitaire” with attention to the veterinary public health
(str.12-16)
|
|
Nevenka Gašparac, Danijela Lamer
Kratko priopćenje
|
|
Što sve treba u proizvodnji kobasica?
(str.16-20)
|
hrvatskipdf 397 KB
|
Miroslav Kolovrat
Ostalo
|
|
Nova vizija - vaš partner za informatička rješenja mesne industrije
(str.21-23)
|
hrvatskipdf 336 KB
|
Ostalo
|
|
Bell grupa investira u proširenje informacijske tehnologije
(str.24-25)
|
hrvatskipdf 247 KB
|
Ostalo
|
|
Sposobnost vezanja vode u mesu
(str.26-30)
|
hrvatskipdf 346 KB
|
Danijel Karolyi
Kratko priopćenje
|
|
Utjecaj predklaoničkih i klaoničkih faktora na kvalitetu mase peradi
(str.31-32)
|
hrvatskipdf 319 KB
|
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
|
|
Virus ptičje gripe s Dalekog Istoka nađen u krijumčarenih orlova u Belgiji
(str.34-35)
|
hrvatskipdf 335 KB
|
Vladimir Savić
Vijest
|
|
Znanstveno-stručni prilozi
(str.37-37)
|
hrvatskipdf 197 KB
|
Kazalo
|
|
Procjena biogenih amina u mesu pomoću HPLC metode
(str.38-43)
|
|
The estimation of biogenic amines in meat by HPLC method
(str.38-43)
|
engleskipdf 443 KB
|
Zuzana Dičáková, Pavel Bystrický, J. Sokol, S. Marcinčák
Izvorni znanstveni članak
|
|
Značenje kemijskih analiza u ocjeni sastava i zdravstvene ispravnosti namirnica animalnog podrijetla
(str.43-46)
|
hrvatskipdf 297 KB
|
Significance of chemical analysis in the evaluation of composition and health safety of food of animal origin
(str.43-46)
|
|
Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Jelena Pompe Gotal
Stručni rad
|
|
Utjecaj postupaka uzorkovanja na mikrobiološku ispravnost namirnica animalnog podrijetla
(str.46-50)
|
hrvatskipdf 321 KB
|
Influence of sampling procedure on microbiological quality of foodstuffs of animal origin
(str.46-50)
|
|
Branimir Mioković, Bela Njari, Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec
Stručni rad
|
|
Primjena epr spektroskopije pri konzerviranju namirnica ionizacijskim zračenjem II dio. Provjera ispravnosti doze u raznim namirnicama životinjskog porijekla konzerviranih ionizacijskim zračenjem
(str.50-54)
|
hrvatskipdf 382 KB
|
Application of epr spectroscopy in preservation of foodstuff with ionizing radiation Part 2. Testing of prescribed dose in foodstuff of animal origin preserved with ionising radiation
(str.50-54)
|
|
Nadica Maltar Strmečki, Boris Rakvin
Stručni rad
|
|
Toksini fusarium plijesni i drugi toksini (II. dio)
(str.55-60)
|
hrvatskipdf 378 KB
|
Toxins fusarium spp. and other toxins (II. part)
(str.55-60)
|
|
Marijan Katalenić
Pregledni rad
|
|
Prikaz iz literature
(str.60-62)
|
hrvatskipdf 277 KB
|
Nevijo Zdolec, Ivan Mijat
Recenzija, Prikaz slučaja
|
|