hrcak mascot   Srce   HID

MESO : The first Croatian meat journal,Vol. VI No. 6
Publication date: December 2004

Published on HRČAK: 30 July 2008
Table of contents Full text
Sadržaj (str.3-3) croatianpdf 242 KB
Index  
Akreditacija laboratorija u kontroli hrane (str.4-5) croatianpdf 247 KB
Lidija Kozačinski
News
 
Variovac - pakovanje koje se prepoznaje (str.6-7) croatianpdf 305 KB
Other  
Aktualna događanja i planovi oko ulaska Hrvatske u EU - s osvrtom na financijska sredstva EU (str.9-10) croatianpdf 354 KB
Iva Jazbinšek
News
 
Veterinarski "acquis communnitaire" s naglaskom na veterinarsko javno zdravstvo (str.12-16) croatianpdf 307 KB
Veterinary “acquis communnitaire” with attention to the veterinary public health (str.12-16)  
Nevenka Gašparac, Danijela Lamer
Short communication, Note
 
Što sve treba u proizvodnji kobasica? (str.16-20) croatianpdf 397 KB
Miroslav Kolovrat
Other
 
Nova vizija - vaš partner za informatička rješenja mesne industrije (str.21-23) croatianpdf 336 KB
Other  
Bell grupa investira u proširenje informacijske tehnologije (str.24-25) croatianpdf 247 KB
Other  
Sposobnost vezanja vode u mesu (str.26-30) croatianpdf 346 KB
Danijel Karolyi
Short communication, Note
 
Utjecaj predklaoničkih i klaoničkih faktora na kvalitetu mase peradi (str.31-32) croatianpdf 319 KB
Zlatko Janječić
Short communication, Note
 
Virus ptičje gripe s Dalekog Istoka nađen u krijumčarenih orlova u Belgiji (str.34-35) croatianpdf 335 KB
Vladimir Savić
News
 
Znanstveno-stručni prilozi (str.37-37) croatianpdf 197 KB
Index  
Procjena biogenih amina u mesu pomoću HPLC metode (str.38-43)  
The estimation of biogenic amines in meat by HPLC method (str.38-43) englishpdf 443 KB
Zuzana Dičáková, Pavel Bystrický, J. Sokol, S. Marcinčák
Original scientific paper
 
Značenje kemijskih analiza u ocjeni sastava i zdravstvene ispravnosti namirnica animalnog podrijetla (str.43-46) croatianpdf 297 KB
Significance of chemical analysis in the evaluation of composition and health safety of food of animal origin (str.43-46)  
Željka Cvrtila, Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec, Jelena Pompe Gotal
Professional paper
 
Utjecaj postupaka uzorkovanja na mikrobiološku ispravnost namirnica animalnog podrijetla (str.46-50) croatianpdf 321 KB
Influence of sampling procedure on microbiological quality of foodstuffs of animal origin (str.46-50)  
Branimir Mioković, Bela Njari, Lidija Kozačinski, Nevijo Zdolec
Professional paper
 
Primjena epr spektroskopije pri konzerviranju namirnica ionizacijskim zračenjem II dio. Provjera ispravnosti doze u raznim namirnicama životinjskog porijekla konzerviranih ionizacijskim zračenjem (str.50-54) croatianpdf 382 KB
Application of epr spectroscopy in preservation of foodstuff with ionizing radiation Part 2. Testing of prescribed dose in foodstuff of animal origin preserved with ionising radiation (str.50-54)  
Nadica Maltar Strmečki, Boris Rakvin
Professional paper
 
Toksini fusarium plijesni i drugi toksini (II. dio) (str.55-60) croatianpdf 378 KB
Toxins fusarium spp. and other toxins (II. part) (str.55-60)  
Marijan Katalenić
Review article
 
Prikaz iz literature (str.60-62) croatianpdf 277 KB
Nevijo Zdolec, Ivan Mijat
Book Review
 
Visits: 28.150 *