hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VII No. 3, 2005.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VII No. 3
Datum izdavanja: svibanj 2005.

Objavljen na Hrčku: 8. 5. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Sadržaj (str.3-3) hrvatskipdf 185 KB
Kazalo  
Proglašen zakon o GMO (str.4-4) hrvatskipdf 187 KB
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
 
Deklariranje mesnih proizvoda (II) (str.5-9) hrvatskipdf 496 KB
Miroslav Kolovrat
Ostalo
 
Građa skeletnog mišića (str.9-10) hrvatskipdf 299 KB
Danijel Karolyi
Kratko priopćenje
 
Prehrambena vrijednost i sastav mesa i masti peradi (str.11-13) hrvatskipdf 231 KB
Zlatko Janječić
Kratko priopćenje
 
Uspješno proizvoditi za EU (str.14-15) hrvatskipdf 263 KB
Ostalo  
Novi EU- i trgovački zahtjevi za prehrambenu industriju (str.16-17) hrvatskipdf 347 KB
Ostalo  
Šafram d.o.o. - proizvodnja začinske paprike - Podravsko crveno more (str.18-19) hrvatskipdf 314 KB
Arijana Šafranko Salihćelajić
Ostalo
 
Stručnjaci odgovaraju; Događanja (str.20-21) hrvatskipdf 212 KB
Albert Marinculić, Mirza Hadžiosmanović
Kratko priopćenje
 
Higijenske barijere: odličan doprinos zadovoljavanju kvalitete (str.22-23) hrvatskipdf 309 KB
Ostalo  
Hrvatska Gospodarska Komora - Centar za kvalitetu (str.24-25) hrvatskipdf 200 KB
Kratko priopćenje  
Gewürzmüller - začini, aditivi i starter kulture (str.26-27) hrvatskipdf 4 MB
Ostalo  
Znanstveno-stručni prilozi (str.29-29) hrvatskipdf 149 KB
Kazalo  
Proizvodni rezultati i kakvoća okusa mesa pilića koji u prehrani nisu dobivali životinjske bjelančevine (str.30-33) hrvatskipdf 246 KB
Production results and sensual quality of meat in broilers fed without animal proteins (str.30-33)  
C. Varga, V. Strelec, M. Volk
Kratko priopćenje
 
Iskustva uvođenja dobre higijenske prakse u prehrambenoj industriji u Slovačkoj (str.34-39) hrvatskipdf 301 KB
Development of good hygiene practices in food industry in Slovakia (str.34-39)  
Peter Popelka, Peter Turek, Jozef Nagy, Slavomír Marcinčák
Stručni rad
 
Veterinarsko javno zdravstvo u proizvodnji i preradi mesa peradi (str.39-43) hrvatskipdf 279 KB
Veterinary public health in poultry meat production and processing (str.39-43)  
Bela Njari
Stručni rad
 
Utjecaj bakteriocina na mikrobiološku kakvoću fermentiranih kobasica (str.43-47) hrvatskipdf 287 KB
Influence of bacteriocins on microbiological quality of fermented sausages (str.43-47)  
Nevijo Zdolec, Mirza Hadžiosmanović, Lidija Kozačinski, Ivana Filipović
Stručni rad
 
Greške suhomesnatih proizvoda (str.48-51) hrvatskipdf 259 KB
Mistakes when drying meat (str.48-51)  
Mario Mašić
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.52-53) hrvatskipdf 410 KB
Ivana Filipović, Ivan Mijat
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 54.850 *