hrcak mascot   Srce   HID

MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu, Vol. VII No. 4, 2005.


MESO: Prvi hrvatski časopis o mesu,Vol. VII No. 4
Datum izdavanja: srpnja 2005.

Objavljen na Hrčku: 9. 5. 2008.
Sadržaj Puni tekst
Zoonoze koje se prenose hranom (str.4-4) hrvatskipdf 153 KB
Mirza Hadžiosmanović
Vijest
 
Sezona mesa na žaru (str.5-8) hrvatskipdf 363 KB
Miroslav Kolovrat
Ostalo
 
Proteinski hidrolizati (str.9-10) hrvatskipdf 169 KB
Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje
 
Handtmann - sustavi za inovativne proizvode (str.12-13) hrvatskipdf 212 KB
Ostalo  
Specijalni ERP - strukovni softver za riblju industriju (str.14-15) hrvatskipdf 227 KB
Ostalo  
Stručnjaci odgovaraju; Obavijesti (str.16-26) hrvatskipdf 453 KB
Ostalo  
13. međunarodni stočarski, gospodarski i obrtnički sajam (str.27-28) hrvatskipdf 142 KB
Igor Štoković
Vijest
 
Aula Werk - nitritna sol (str.28-29) hrvatskipdf 6 MB
Ostalo  
Utjecaj hlađenja na mikrobiološku kvalitetu površine svinjskih polovica i post mortalne procese u mesu svinja (str.32-38)  
Influence of chilling on microbiological quality of pig carcass surface and postmortal processes in pork (str.32-38) engleskipdf 608 KB
J. Nagy, P. Popelka, M. Pipová, L.' Korimová
Izvorni znanstveni članak
 
Suggestions on the revisions of meat inspection methods (str.38-41) engleskipdf 251 KB
Benjamino Cenci Goga
Stručni rad
 
Zakonodavstvo Republike Slovačke vezano uz divljač i meso divljači (str.41-49)  
Legislation related to game and game meat in the Slovak Republic (str.41-49) engleskipdf 383 KB
J. Nagy, P. Lazar, P. Popelka, J. Cehlár, J. Čurlík
Stručni rad
 
Kada HACCP-sustav može zatajiti (str.49-57) hrvatskipdf 455 KB
When HACCP can fail (str.49-57)  
Pavel Bystrický
Stručni rad
 
Prikaz iz literature (str.58-59) hrvatskipdf 188 KB
Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz
 
Posjeta: 18.800 *