Skoči na glavni sadržaj
  • Datum izdavanja: 15.07.2005.
  • Objavljen na Hrčku: 09.05.2008.

Sadržaj

Puni tekst

Zoonoze koje se prenose hranom (str. 4-4)

Mirza Hadžiosmanović
Vijest


Sezona mesa na žaru (str. 5-8)

Miroslav Kolovrat
Ostalo


Proteinski hidrolizati (str. 9-10)

Nevijo Zdolec
Kratko priopćenje


Aula Werk - nitritna sol (str. 28-29)


Ostalo


Influence of chilling on microbiological quality of pig carcass surface and postmortal processes in pork (str. 32-38)

J. Nagy, P. Popelka, M. Pipová, L.' Korimová
Izvorni znanstveni članak


Suggestions on the revisions of meat inspection methods (str. 38-41)

Benjamino Cenci Goga
Stručni rad


Legislation related to game and game meat in the Slovak Republic (str. 41-49)

J. Nagy, P. Lazar, P. Popelka, J. Cehlár, J. Čurlík
Stručni rad


When HACCP can fail (str. 49-57)

Pavel Bystrický
Stručni rad


Prikaz iz literature (str. 58-59)

Nevijo Zdolec
Recenzija, Prikaz slučaja


Posjeta: 30.377 *